Választott terméked

Ma jobban kulcstartó, évforduló ajándék

3.890Ft

 

A kép illusztráció! Amennyiben szeretnél rá kérni fityegőt, úgy az alábbi 6 db közül választhatsz. (FONTOSHa nem választasz egyet sem, akkor a kulcstartót díszítő fityegők nélkül készítjük!) 

Mit írjunk a Ma jobban kulcstartódra?
 
Nevek
Dátum
Helyszín
Fityegők a Ma jobban kulcstartóhoz
 
      
A kulcstartóhoz ajánlott legszebb képeslapok:
 
  

Leírás

Ma jobban szeretlek, mint tegnap. Holnap, pedig még jobban, mint ma. Ha te is így érzel a szerelmed iránt, akkor ezt a Mesélő kulcstartót ajándékozd a kedvesednek az évfordulótok, vagy Valentin nap alkalmából. Biztos lehetsz benne, hogy az örömkönnyek, az ölelés és a fülig érő mosoly nem marad el.

A termék készítési ideje a fizetéstől/megrendeléstől számítva 7 munka nap.

Milyen adatok kerülhetnek a medálra? 

A kulcstartó medáljának felső részébe egy szívhez szóló szerelmes idézet kerül. A medál alsó felében, pedig a keresztnevetek, a megismerkedésetek dátuma és a találkozás helyszíne kerülhet.

Milyen alkalmakra ajánljuk? 

Ajándékozd ezt a Mesélő kulcstartót az évfordulótokra, vagy Valentin napra.

A választott termék paraméterei: 

A kulcstartó medálja rozsdamentes, törhetetlen nemesacélból készül. Nem kopik és nem színeződik. A díszítő fityegők alapanyaga antikolt tibeti ezüst. Maga a kulcstartó fémötvözetből készül. A medálon lévő feliratokat úgynevezett lézerégetéssel készítjük, tehát a szöveg soha sem fog lekopni, vagy eltűnni. Örök emlék marad egy Mesélő ajándék formájában.

Méretek:

A nemesacél szögletes alakú medál 4 cm méretű és 1 mm vastag. A kulcstartó teljes hossza 8-9 cm, tehát egy női táskában gond nélkül megtalálható, illetve egy férfi kezében is kényelmesen elfér.