Barion Pixel

Lufis ballagási képeslap

790Ft

Ballagásra szánt, ünnepi képeslap. Lufikkal díszítve.  Add ajándékba a ballagási ajándék mellé. Írj bele néhány kedves sort is, vagy egy kedvenc idézetedet.

mérete: 12,2 x 17,5 cm
anyaga: papír

6 készleten

Leírás

A lufis ballagási képeslap paraméterei:

Ha egy szeretted, vagy egy barátod ballagásának napja közeleg, akkor épp időben vagy ahhoz, hogy ballagási ajándékot válassz neki. Ez a lufis ballagási képeslap például tökéletes kiegészítő meglepetés lehet, amely örök emlékként marad meg számára. Sokan gyűjtenek a mai napig képeslapokat, többek között én, Adri is. Egy képeslapot jó érzés később újra kinyitni és elolvasni a kedves sorokat benne. Visszaidézi a hozzá kötőd emlékeket.

A ballagási képeslap vidám, ünnepi hangulatú.  Színvilágát tekintve a sárga, a kék és a rózsaszín színek jellemzik. Inkább lányos ajándékok mellé javasoljuk. Az elejét lufik díszítik. Az egyik sárga lufira ez a felirat van írva: „Ügyes vagy!”, egy másik rózsaszín lufira, pedig ez: „Gratulálok!”. Igazi motivációs lap.

A képeslap belsejébe írhatsz akár idézetet, rajzolhatsz bele, vagy ragaszthatsz a belsejébe egy vicces képet. Annak érdekében, hogy még emlékezetesebb legyen az átadás, szórj a belsejébe konfettiket is.

Biztos vagyok benne, hogy nagyon fog örülni a szeretted ennek a lapnak és boldogan teszi el emlékbe.

A képeslap kitöltéséhez összegyűjtöttünk neked néhány idézetet is. Ezeket bátran használd:

1.”Régi harcok, régi, kopott könyvek
Derű, mosoly, néha fájó könnyek
Múlik minden, rohannak az évek
Búcsút mondunk, múló diákévek.” (Ernest Hemingway)

2.”Eddig csak álmodtunk, terveztünk még, most valóra válhat minden, ami szép. Az élet, a munka tárt karokkal vár, s hogy szép lesz-e csak rajtunk áll.” (Szabó Pál)

Ha szeretnél további ballagási ajándékokat látni, akkor kattints ide és nézd meg miket ajánlunk még.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Lufis ballagási képeslap” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük