Barion Pixel

Legénybúcsú program kép

12.790Ft

Hogy mi lesz a legénybúcsú program terve? Ez az egyedi dekorációs kép elmondja neked és egyben remek emlék is a fergeteges legénybúcsúról.

Az ár tartalmazza a képet és az üvegezett fa keretet is! A kép teljes mérete kerettel együtt: 230×320 mm. A keret vastagsága: 1,4 cm.

A termékkép illusztráció! A képkeret színében és pontos méretében előfordulhat eltérés. A termék készítési ideje a fizetéstől/megrendeléstől számítva 7 munka nap.

Add meg a vőlegény nevét, a dátumot és a helyszínt:
 
Add meg az egyes programokat és az időpontjukat:
 
Pl: 10:00 megérkezés a helyszínre
Add meg a szervező srácok neveit:
 
Extrák a kép mellé:
 
   

Leírás

A legénybúcsú program kép paraméterei:

Legénybúcsúra készülsz a srácokkal? Ha a válaszod igen, akkor a legénybúcsú program kép elengedhetetlen kellék lesz számodra. Ha meg van a legénybúcsú helyszíne, akkor gondoskodnod kell a megfelelő dekorációról is. Kellenek lufik, konfetti, szalagágyú, tányérok, szalvéták, szívószál, oh és persze a program terv az asztalra.

Ezt az egyedi képet úgy alkottuk meg, hogy tartalmazzon minden szükséges infót. Rajta lesz a vőlegény neve, a legénybúcsú helyszíne és a dátuma. A teljes nap részletes leírása órára bontva, oh és persze a szervezők nevei legalul, akik a legjobb haverok. Ez a menő pasis kép nem csak hasznos ajándék, de szuper emlékőrző is. Ha a vőlegény pár év múlva visszanézi az esküvős emlékeit, biztos vagyok benne, hogy nagyon fog örülni, ha újra felidézheti általa a legénybúcsúja legőrültebb és legviccesebb emlékeit.

Szóval, ne habozz lepd meg a házasulni készülő haverodat, kollégádat, vagy rokonodat ezzel a csúcs, legénybúcsú program képpel.

Hogyan érkezik meg hozzám a legénybúcsús képem?

A képet személyre szabottan tervezzük és szerkesztjük, 250 grammos fotókartonra nyomtatjuk, majd belekerül a fa keretbe. A képet előröl üveg lap védi a hátoldalát, pedig kemény műbőr védés fedi. A hátulján akasztó található, melynek segítségével könnyedén föltudod tenni a falra, de ha szeretnéd, akkor egyszerűen csak helyezd a polcra és tegyél mellé egy dísznövényt, vagy egy üveg alkoholos italt. 😀

Fontos: A képre a neveket, a dátumot, a helyszínt és az egyes programokat neked kell megadnod. Mi ezek alapján fogjuk neked elkészíteni az egyedi képedet. 🙂

Tetszett a legénybúcsúra készült ajándék kép, de megnéznél más legénybúcsús ajándék ötletet is? Akkor kattints ide! 🙂

 

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Legénybúcsú program kép” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük