Barion Pixel

Lánybúcsú program kép

12.790Ft

Hogy mi lesz a lánybúcsú program terve? Ez az egyedi dekorációs kép elmondja neked és egyben remek emlék is a fergeteges lánybúcsúról.

Az ár tartalmazza a képet és az üvegezett fa keretet is! A kép teljes mérete kerettel együtt: 230×320 mm. A keret vastagsága: 1,4 cm.

A termékkép illusztráció! A képkeret színében és pontos méretében előfordulhat eltérés. A termék készítési ideje a fizetéstől/megrendeléstől számítva 4 munka nap.

 

A termék legalacsonyabb ára az elmúlt 30 napban: 12790 Ft
Add meg a menyasszony nevét, a dátumot és a helyszínt:
 
Add meg az egyes programokat és az időpontjukat:
 
Pl: 10:00 megérkezés a helyszínre
Add meg a szervező csajok neveit:
 
Extrák a kép mellé:
 
  

Leírás

A lánybúcsú program kép paraméterei:

Lánybúcsúra készülsz a csajokkal? Ha a válaszod igen, akkor a lánybúcsú program kép elengedhetetlen kellék lesz számodra. Ha meg van a lánybúcsú helyszíne, akkor gondoskodnod kell a megfelelő dekorációról is. Kellenek lufik, konfetti, szalagágyú, egy szép párna a kanapéra, tányérok, szalvéták, szívószál, oh és persze a program terv az asztalra.

Ezt az egyedi képet úgy alkottuk meg, hogy tartalmazzon minden szükséges infót. Rajta lesz a menyasszony neve, a lánybúcsú helyszíne és a dátuma. A teljes nap részletes leírása órára bontva, oh és persze a szervezők nevei legalul, akik a legjobb barátnők. Ez a csajos kép nem csak hasznos ajándék, de bájos emlékőrző is. Ha a menyasszony pár év múlva visszanézi az esküvős emlékeit, biztos vagyok benne, hogy nagyon fog örülni, ha újra felidézheti általa a lánybúcsúja egyes emlékeit.

Szóval, ne habozz lepd meg a házasulni készülő barátnődet, kollégádat, vagy rokonodat ezzel a csodás lánybúcsú program képpel.

Hogyan érkezik meg hozzám a lánybúcsús képem?

A képet személyre szabottan tervezzük és szerkesztjük, 250 grammos fotókartonra nyomtatjuk, majd belekerül a fa keretbe. A képet előröl üveg lap védi a hátoldalát, pedig kemény műbőr védés fedi. A hátulján akasztó található, melynek segítségével könnyedén föltudod tenni a falra, de ha szeretnéd, akkor egyszerűen csak helyezd a polcra és tegyél mellé egy szép dísznövényt, vagy illatgyertyát.

Fontos: A képre a neveket, a dátumot, a helyszínt és az egyes programokat neked kell megadnod. Mi ezek alapján fogjuk neked elkészíteni az egyedi képedet. 🙂

Tetszett a lánybúcsúra készült ajándék kép, de megnéznél más lánybúcsú ajándék ötletet is? Akkor kattints ide! 🙂

 

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Lánybúcsú program kép” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük