kutyás szív kulcstartó – ajándék gazdiknak

4.790Ft

Cuki, gravírozott kutyás kulcstartó. Szuper ajándék ötlet gazdiknak. Kérj rá díszítő fityegőket is. Lepd meg vele egy kutyás szerettedet.

A kép illusztráció! Amennyiben szeretnél rá kérni fityegőt, úgy az alábbi 6 db közül választhatsz. (FONTOSHa nem választasz egyet sem, akkor a kulcstartót díszítő fityegők nélkül készítjük!) 

A termék készítési ideje a fizetéstől/megrendeléstől számítva 3-4 munka nap. Ha gyorsabb készítést szeretnél, jelöld be ezt alul az extráknál . A sürgős készítés díja +1000 Ft.

Milyen kutyanév kerüljön a kulcstartóra?
 
(Pl.: Tobi)
Fityegők a kutyás szív kulcstartóhoz
 
      
Extrák a kulcstartó mellé:
 
 

Leírás

A gazdiknak szánt ajándék kulcstartó paraméterei: 

Lézergravírozással készült kutyás kulcstartó. Egyedi ajándék ötlet kutyás gazdiknak. A kulcstartó medálja rozsdamentes, törhetetlen nemesacélból készül. Nem kopik és nem színeződik. A díszítő fityegők alapanyaga antikolt tibeti ezüst. Összesen 6 fajta kutyusos fityegőt választhatsz rá.

A medálon lévő feliratokat úgynevezett lézerégetéssel készítjük, tehát a szöveg soha sem fog lekopni, vagy eltűnni. Örök emlék marad egy Mesélő ajándék formájában. A kutyás kulcstartó szögletes medálja 4 cm méretű, a szív kivágásos kör 1,2 cm átmérőjű, a legkisebb kör 1 cm átmérőjű. Mindegyik acél medál 1 mm vastag.

A feliratos kulcstartó szögletes medáljára az alábbi szöveg kerül: “Kutyás szív és kutyás lélek. Kutyás leszek, amíg élek.” A kicsi körre egy szívecskét gravírozunk, a szív kivágásos acél medálra, pedig a kutyusod neve, vagy beceneve kerülhet. Meseszép, egyedi ajándék egy olyan barátodnak, vagy szerettednek, aki imádja a kutyákat.

Mibe van csomagolva a mesélő kulcstartóm? Hogyan kapom meg?

A kutyusos kulcstartót Mesélő Ajándékos díszhátlapba és átlátszó fóliába csomagolva küldjük el neked. Ha ajándékba adod, nem kell bajlódnod a csomagolással, mert a termék egyből átadható az ajándékozottnak. Azonban ha ezen felül szeretnél hozzá díszdobozt, ajándéktasakot, vagy csomagolópapírt választani, akkor az alábbi linken minden segítséget megtalálsz hozzá: CSOMAGOLÁSI ÖTLETEK

Tetszett a gazdiknak szánt ajándék, de megnéznél még más kis kedvences ajándék ötletet is? Akkor kattints ide!

 

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„kutyás szív kulcstartó – ajándék gazdiknak” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.