Kutyabiléta – gravírozott, egyedi kutyabiléta gravírozás

3.790Ft

Gravírozott kutyabiléta, a kedvenc nevével, a gazdi telefonszámával és a lakóhelyével ellátva. Nemesacél kutya biléta a kis kedvencednek. A medál anyaga nemesacél, így a kutyus nem tudja elrágni, vagy kárt tenni benne. A bilétát masszív “S” kampóval készítjük el. A képen szereplő nyakörv csak illusztráció!

Az acél medál mérete: 3 cm
Az acél medál vastagsága: 1 mm

A termék készítési ideje a fizetéstől/megrendeléstől számítva 3-4 munka nap.

Milyen kutyanév és telefonszám kerüljön a bilétára?
 

Leírás

Lefogadom, hogy pár perce még ezt pötyögted a keresőbe: “kutyabiléta gravírozás”. Nos, jó helyre érkeztél, ugyanis mi pontosan ezzel foglalkozunk. Az egyedi kutyabiléta gravírozás a kisujjunkban van! 😉 Készítünk kutya grafikás bilétákat, mancsosat is, vagy kérheted csak a kedvenc nevével és a telefonszámoddal.

A gravírozott kutyabiléta paraméterei:

Gravírozott, egyedi kutyabiléta, a kedvenc nevével ellátva. Add meg rá a gazdi telefonszámát és a lakóhelyet is. Így ha a kutyusod elveszne, a megtaláló tudni fogja, hogy hogyan szólítsa meg a kutyádat, hogy kit hívjon fel és, hogy melyik városba vigye esetleg a kis kedvencedet.

A kutyáknak készült biléta anyaga nemesacél, így a kedvenc nem tudja elrágni, vagy kárt tenni benne. A bilétát masszív “S” kampóval készítjük. A nyakörvre fogó, vagy egyéb eszköz segítségével helyezhető fel. A biléta ideális méretű, nem zavaró a hordása. Cuki ajándék a blökinek és boldogság a gazdinak. Legyen biztonságban a Te kutyusod is! Ez a biléta minden kutyaimádó álma.

A kis kedvencnek szánt egyedi kutyabiléta rozsdamentes, törhetetlen nemesacélból készül. Nem kopik és nem színeződik.
A medálon lévő feliratokat úgynevezett lézerégetéssel készítjük, tehát a szöveg soha sem fog lekopni, vagy eltűnni.

Ha megnéznél további kutyás termékeket is, akkor kattints erre a linkre:
Ajándékok állatimádóknak