Barion Pixel

Kutyabiléta – gravírozott, egyedi kutyabiléta gravírozás

(1 vásárlói értékelés)

3.890Ft

Gravírozott kutyabiléta, a kedvenc nevével, a gazdi telefonszámával és a lakóhelyével ellátva. Nemesacél kutya biléta a kis kedvencednek. A medál anyaga nemesacél, így a kutyus nem tudja elrágni, vagy kárt tenni benne. A bilétát masszív „S” kampóval készítjük el. A képen szereplő nyakörv csak illusztráció! 2 oldalas gravírozást szeretnél?-> Ennek a díja +1000 Ft. Amennyiben kéred, válaszd ezt az opciót!

Az acél medál mérete: 3 cm
Az acél medál vastagsága: 1 mm

A termék készítési ideje a fizetéstől/megrendeléstől számítva 3-4 munka nap.

Milyen kutyanév és telefonszám kerüljön a bilétára?
 
Extrák a biléta mellé:
 
  
Ha bejelölted, a másik oldal felirata:
 

Leírás

Lefogadom, hogy pár perce még ezt pötyögted a keresőbe: „kutyabiléta gravírozás”. Nos, jó helyre érkeztél, ugyanis mi pontosan ezzel foglalkozunk. Az egyedi kutyabiléta gravírozás a kisujjunkban van! 😉 Készítünk kutya grafikás bilétákat, mancsosat is, vagy kérheted csak a kedvenc nevével és a telefonszámoddal.

A gravírozott kutyabiléta paraméterei:

Gravírozott, egyedi kutyabiléta, a kedvenc nevével ellátva. Add meg rá a gazdi telefonszámát és a lakóhelyet is. Így ha a kutyusod elveszne, a megtaláló tudni fogja, hogy hogyan szólítsa meg a kutyádat, hogy kit hívjon fel és, hogy melyik városba vigye esetleg a kis kedvencedet.

A kutyáknak készült biléta anyaga nemesacél, így a kedvenc nem tudja elrágni, vagy kárt tenni benne. A bilétát masszív “S” kampóval készítjük. A nyakörvre fogó, vagy egyéb eszköz segítségével helyezhető fel. A biléta ideális méretű, nem zavaró a hordása. Cuki ajándék a blökinek és boldogság a gazdinak. Legyen biztonságban a Te kutyusod is! Ez a biléta minden kutyaimádó álma.

A kis kedvencnek szánt egyedi kutyabiléta rozsdamentes, törhetetlen nemesacélból készül. Nem kopik és nem színeződik.
A medálon lévő feliratokat úgynevezett lézerégetéssel készítjük, tehát a szöveg soha sem fog lekopni, vagy eltűnni.

A kutyabilétát kérheted 2 oldalas gravírozással is! Ennek a díja +1000 Ft-ba kerül. A nemesacél medál elő oldala csiszolt és fényes, a hátoldala matt felületű. Az eltérő oldal kezelések nem befolyásolják a gravírozott szöveg láthatóságát. Mindkét felületen egyaránt szépen mutat a felirat és a grafika.

Ha megnéznél további kutyás termékeket is, akkor kattints erre a linkre:
Ajándékok állatimádóknak

 

További információk

válaszd ki a típust:

1 oldalas gravírozás, 2 oldalas gravírozás

Kutyabiléta – gravírozott, egyedi kutyabiléta gravírozás termékről 1 értékelés

  1. Szabó Anikó

    Kedves Adri és Csabi! Megérkezett a csomagom. Pontosabban a kutyusomé. Nagyon tetszik, köszönjük szépen! És a gyorsaságot is! Anikó és Hektor

Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük