Kutya tappancs ajándéktasak

690Ft

Ez az ajándéktasak a kutyusimádók kedvence. Meggypiros színű zsinórfülekkel díszített. A tasak eleje, hátulja és oldala színes kutyus tappancsokkal van borítva. A színvilágot tekintve a zöld, a krémszín, a piros, a narancs és a fekete színek egy igazi bolondos, vidám külsőt kölcsönöznek a tasaknak.

Ha ezt választod egy állatimádó szeretted ajándékának csomagolásaként, akkor biztos lehetsz benne, hogy már a látványától is elolvad majd. Belső méretét tekintve elfér benne akár egy szép karkötő, vagy egy elegáns nyakkendő, egy pár fülbevaló, egy kutya biléta,  esetleg egy darab illatgyertya, akár szappan, vagy krém is, de egy nyakörv, vagy egy kutyakendő is.

Anyaga: papír
Mérete: 11,3 x 14,5 cm

6 készleten

Leírás

Ez az ajándéktasak a kutyusimádók kedvence. Meggypiros színű zsinórfülekkel díszített. A tasak eleje, hátulja és oldala színes kutyus tappancsokkal van borítva. A színvilágot tekintve a zöld, a krémszín, a piros, a narancs és a fekete színek egy igazi bolondos, vidám külsőt kölcsönöznek a tasaknak. Ha ezt választod egy állatimádó szeretted ajándékának csomagolásaként, akkor biztos lehetsz benne, hogy már a látványától is elolvad majd.

Milyen alkalmakra ajánljuk? 

Válaszd ezt a cuki kutyás ajándéktasakot a szülinapi, a névnapi, vagy a karácsonyi ajándék csomagolásaként. Add ajándékba annak, aki oda van az állatokért.

A választott termék paraméterei: 

A tasak típusa „150 gsm Art paper”, zsinórfüllel ellátott, kisméretű  és álló. Belső méretét tekintve elfér benne akár egy szép karkötő, vagy egy elegáns nyakkendő, egy pár fülbevaló, egy kutya biléta,  esetleg egy darab illatgyertya, akár szappan, vagy krém is, de egy nyakörv, vagy egy kutyakendő is.

Méretek:

Az ajándéktasak méretei „összehajtott” állapotban: 11,3×14,5 cm

 

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Kutya tappancs ajándéktasak” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.