Barion Pixel

Kreatív ajándék pedagógusnak

9.190Ft

Letisztult, egyedi kép , amely igazán kreatív ajándék lehet egy szeretett pedagógusnak. Add ajándékba pedagógusnapra, vagy búcsú ajándékként.

Az ár tartalmazza a képet és az üvegezett fa keretet is! A kép teljes mérete kerettel együtt: 230×320 mm. A keret vastagsága: 1,4 cm.

A termékkép illusztráció! A képkeret színében és pontos méretében előfordulhat eltérés. A termék készítési ideje a fizetéstől/megrendeléstől számítva 7 munka nap.

Hogy hívják a pedagógust, akinek szánod?
 
Extrák a kép mellé:
 
   

Leírás

Ha arra gondolok „Tanár”, mindig egy olyan mélyen tisztelt és megbecsült személy jut az eszembe, aki nélkül most nem lehetnék ott, ahol jelenleg vagyok. A Tanáraink a második szüleink. Heti 5 nap látjuk egymást. Nevelnek, tanítanak minket. Próbálnak a helyes és tisztességes úton vezetni. Fáradtságos munkával és hittel engednek ki minket a nagybetűs életbe. A tanárok csodálatos és bölcs emberek, ezért úgy gondolom igazán megérdemelnek egy olyan ajándékot, mint ez az egyedi kép.

A pedagógusoknak szánt kreatív ajándék az adott tanárról mesél. Legfelül a neve szerepel és alatta, pedig 5 pontban olyan tulajdonságok, amik rá jellemzőek. Ha ezzel az ajándékkal leped meg egy szívednek kedves tanítódat, akkor biztos lehetsz benne, hogy ezzel örökre a szívébe zárod magad.

A tanáros kép paraméterei:

A képet személyre szabottan tervezzük és szerkesztjük, 250 grammos fotókartonra nyomtatjuk, majd belekerül a fa keretbe. A képet előröl üveg lap védi a hátoldalát, pedig kemény műbőr védés fedi. A hátulján akasztó található, melynek segítségével könnyedén föltudod tenni a falra, de ha szeretnéd, akkor egyszerűen csak helyezd a polcra és tegyél mellé egy szép dísznövényt, vagy illatgyertyát.

Tetszett a pedagógusoknak szánt kreatív ajándék, de megnéznél még más tanároknak szánt ajándékot is? Akkor kattints ide.

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Kreatív ajándék pedagógusnak” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük