Barion Pixel

köszönetajándék orvosnak – orvosos falikép

10.790Ft

Az orvosok igazi angyalok, hálával tartozunk nekik. A hála kifejezésére remek lehet ez az orvosnak szóló köszönetajándék. Remek dekoráció a rendelőjébe. Az ár tartalmazza a képet és az üvegezett fa keretet is! A kép teljes mérete kerettel együtt: 230×320 mm. A keret vastagsága: 1,4 cm.

A termékkép illusztráció! A képkeret színében és pontos méretében előfordulhat eltérés. A termék készítési ideje a fizetéstől/megrendeléstől számítva 4 munka nap.

Milyen név, évszám és város kerüljön a képre?
 
Extrák a kép mellé:
 
  

Leírás

Az orvosnak szánt köszönetajándék paraméterei:

Az orvosok a földi őrangyalaink. Életet mentenek, hűségesen dolgoznak, magukat nem nézve végzik éjjel-nappa a munkájukat. Rendkívül fontos szerepet töltenek be a társadalmunkban. Azt hiszem minden orvosnak külön kitűntetés járna. Ha szeretnéd megköszönni a munkáját, akkor ezt az orvosnak szóló köszönetajándék remek választás lehet számára. Ha nem köszönő ajándék gyanánt vásárolnád ezt a képet, hanem egy orvos szerettednek, kollégádnak, vagy ismerősödnek, akkor lepd meg őt vele a születésnapján, vagy Karácsonykor.

A képre rákerül az orvos neve, illetve azok a momentumok, amikben ő részesül a munkája során. Ilyenek például: egészség és betegség, nyugalom és koncentráció, remény és kitartás, szeretet és odafigyelés, stb.

A kép aljába egy évszám és egy város kerül. Az év és a város, ahol és amikor orvos lett, vagy épp az az év és az a város, ahol és amikor elkezdett praktizálni. Ennek a választását rád bízzuk.

Fontos információk:

Az orvosnak szánt ajándék képet személyre szabottan tervezzük és szerkesztjük, 250 grammos fotókartonra nyomtatjuk, majd belekerül a fa keretbe. A képet előröl üveg lap védi a hátoldalát, pedig kemény műbőr védés fedi. A hátulján akasztó található, melynek segítségével könnyedén föltudod tenni a falra, de ha szeretnéd, akkor egyszerűen csak helyezd a polcra és tegyél mellé egy szép dísznövényt, vagy illatgyertyát.

Tetszett az orvosnak szánt köszönetajándék, de megnéznél még más képeket is? Akkor kattints ide!

Ha konkrét orvosos ajándék ötletre lenne még szükséged, akkor ezeket ajánljuk:
1. Férfi orvosnak ajándék flaska
2. Ajándék orvosnak, gravírozott kulcstartó

 

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„köszönetajándék orvosnak – orvosos falikép” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük