Választott terméked

Kör emlékőrző kulcstartó – 1 gyermekes

3.890Ft

 

A kép illusztráció! Amennyiben szeretnél rá kérni fityegőt, úgy az alábbi 6 db közül választhatsz. (FONTOSHa nem választasz egyet sem, akkor a kulcstartót díszítő fityegők nélkül készítjük!) 

Kérlek a feliratok megadásánál ügyelj arra, hogy mindent helyesen írj le, illetve amennyiben egy mezőt üresen hagysz, azt mi is figyelmen kívül fogjuk hagyni. 

Mit írjunk a kör alakú emlékőrződre?
 
Születés ideje
Súly
Születés dátuma
Hossz
Név
Fityegők a kör alakú emlékőrzőhöz
 
      
Babás kiegészítők a termékhez
 
   

Leírás

Így zárd örök emlékbe a kisfiad születését.

Kisbabád született, vagy van olyan ismerősöd, aki nemrég egy kis csodát hozott a világra? Lepd meg magad, vagy egy szerettedet a baba emlékőrző kulcstartóval. Kérd a kicsi születési adataival és a keresztnevével. Ez a gravírozott medállal ellátott kulcstartó tökéletes ajándék lehet minden anya számára.

A termék készítési ideje a fizetéstől/megrendeléstől számítva 7 munka nap.

A többi Babaemlékőrző kulcstartót itt éred el:
2 gyermekes
3 gyermekes
4 gyermekes

Milyen adatok kerülhetnek a medálra? 

A baba emlékőrző a babád születésének pillanatait idézi, ezért úgy alkottuk meg, hogy minden fontos információt tartalmazzon, többek között a gyermek születésének dátumát, azt, hogy milyen súllyal és hosszal született, a születés pontos idejét órára, percre bontva és természetesen a gyerkőc keresztnevét. Az egyes adatokhoz különböző szimbólumokat is társítunk,mint például gólyát, órát, súlyzót és vonalzót. Ezekkel a grafikákkal még kedvesebb és babásabb kinézetet varázsolunk a kulcstartónak.

Milyen alkalmakra ajánljuk?

Ez a Mesélő ajándék kiváló meglepetés lehet keresztelőre, Anyák és Apák napjára, de a nagyszülőknek is egyaránt. A különlegessége abban rejlik, hogy amikor ránézel, eszedbe juttatja életed legszebb emlékét, amikor is világra hoztad a kicsikédet. Minden szülő büszke a gyermekére és ezt az örömöt Te is tovább adhatod egy apró emlék formájában bármely szerettednek. Ezzel az ajándékkal az örömkönnyek és a fülig érő mosoly biztosan nem maradnak el.

A választott termék paraméterei: 

A kulcstartó medálja rozsdamentes, törhetetlen nemesacélból készül. Nem kopik, és nem színeződik. A díszítő fityegők alapanyaga antikolt fémötvözet. A kulcstartót türkiz, vagy rózsakvarc ásvánnyal tesszük még színesebbé. Maga a kulcstartó fémötvözetből készül. A medálon lévő feliratokat úgynevezett lézerégetéssel készítjük, tehát a szöveg soha sem fog lekopni, vagy eltűnni. Örök emlék marad egy Mesélő Ajándék formájában.

Méretek:

A nemesacél medál 4 cm hosszúságú és 1 mm vastag. A kulcstartó teljes hossza 8-9 cm, tehát egy női táskában gond nélkül megtalálható, de egy férfi kezében is kényelmesen elfér.