Barion Pixel

kolléga búcsúztató ajándék kép

9.790Ft

Szívet melengető, keretezett kép, amely remek búcsúztató ajándék egy kolléga részére. Ha már búcsúzni kell, legyen egy szép és értékes emlék a csapatról.

Az ár tartalmazza a képet és az üvegezett fa keretet is! A kép teljes mérete kerettel együtt: 230×320 mm.

A termékkép illusztráció! A képkeret színében és pontos méretében előfordulhat eltérés. A termék készítési ideje a fizetéstől/megrendeléstől számítva 7 munka nap.

Milyen nevek kerüljenek a képre?
 
Extrák a kép mellé:
 
   

Leírás

A kolléga búcsúztató ajándék paraméterei:

Amikor egy jó csapattárs, egy jó kolléga távozik a köreitekből, az nem kimondottan örömteli pillanat. Egy kiváló munkaerő, ha elmegy, az nem csak a csapatnak rossz, hanem a cégnek is. Azonban a jó dolgozót, ha tovább viszi is az útja, illik megjutalmazni, vagy megajándékozni egy olyan útravalóval, amire ha ránéz, mindig eszébe jutnak az emlékezetes pillanatok.

Ennek okán gondoltuk ki az egyik legújabb egyedi képünket, amely remek búcsúztató ajándék egy távozó kolléga részére. A képre az alábbi szöveg kerül: „Sajnáljuk, hogy elmész, hiányozni fog a közös munka, de leginkább te fogsz hiányozni! Sok sikert kívánunk a jövőben!”
A kép aljába a búcsúztató kollégák nevei kerülnek. Úgy gondoljuk, hogy ha ezt adod ajándékba a kollégádnak, akkor a siker garantált lesz.

A képet személyre szabottan tervezzük és szerkesztjük, 250 grammos fotókartonra nyomtatjuk, majd belekerül a fekete színű fa keretbe. A képet előröl üveg lap védi a hátoldalát, pedig kemény műbőr védés fedi. A hátulján akasztó található, melynek segítségével könnyedén föltudod tenni a falra, de ha szeretnéd, akkor egyszerűen csak helyezd a polcra és tegyél mellé egy szép dísznövényt, vagy illatgyertyát.

Tetszett a kollégának szánt búcsúztató ajándék kép, de megméznél további kollégás ajándékot is? Akkor kattints ide!

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„kolléga búcsúztató ajándék kép” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük