Barion Pixel

Képeslap barátnőnek

790Ft

Cuki, fánkos köszöntő képeslap barátnőnek. Szívet melengető kiegészítő ajándék a legédesebb barátnőnek. Vidám, lila színű. A belsejében is található felirat.

Anyaga: papír
Méret: 12,2 x 17,5 cm

2 készleten

Leírás

A barátnőnek szóló képeslap paraméterei:

Létezhet ennél aranyosabb képeslap? Szerintünk nem! Lepd meg a barátnődet egy ilyen cuki, fánkos  képeslappal és hidd el a széles mosoly és az ölelés garantált lesz.

Az üdvözlőlap színvilága lila. A lap külső szegélyén sötét lila, pink csíkos szegély fut, belül, pedig világos lila alapon apró pöttyök dekorálják. A lap közepén két különböző fajta mosolygós fánkocska szimbolizálja a barátnőket. Alattuk, pedig az alábbi színes felirat olvasható: „Legédesebb barátnőm”.

A lap belsejében is található szöveg, azonban a bal oldalra azt írhatsz, vagy rajzolhatsz, amit csak szeretnél. Ragassz a lapba egy rólatok készült fotót és szórj bele apró lila szívecskéket. Biztos vagyok benne, hogy szép kiegészítő meglepetés lesz. Add a képeslapot születésnapra, névnapra, vagy csak úgy, mert ti vagytok a legjobb barátok.

Ha már barátnős képeslapot nézegetsz, akkor nézd meg a barátoknak szóló többi ajándék ötletünket is: ajándékok barátoknak

A barátnőnek szóló képeslap megírásához összegyűjtöttünk neked néhány szülinapi idézetet, amik szerintünk jól illenek ehhez a laphoz, ha ezt a barátnőd születésnapjára szánod:

1.”Az ünnep nem naptól függ. Nem dátumtól, nem csillogástól, nem ajándéktól. Az ünnep egészen mástól függ. Tőled. Mert az ünnep nem kívül van. Nem díszekben, csillogásban, ajándékokban. Hanem benned. A te díszeidben, csillogásodban, ajándékaidban. Igen, az ünnep benned van. Az ünnep te magad vagy.” (Csitáry-Hock Tamás

2.”Belőled csak egy van a világon. Nem csak az év vagy a nap, de az óra és a perc is fontos, amikor születtél.”
(Végtelen szerelem (sorozat) c. film)

3.”Noha az élet véges, a kor csak egy szám. Valójában csak egy évenként ismétlődő lehetőség, hogy a barátainkkal ünnepeljünk.” (Barabási Albert-László)

Illetve íme néhány olyan idézet is, ami a barátságról szól:

1. „Sajnos nem mindig válnak valóra az álmaink, viszont az igaz barátaink mindig mellettünk állnak hogy kijózanítsanak.” (Szex és New York)

2. „Egy igaz barátság, amely nemcsak szeretetet, hanem hűséget és bizalmat is magában foglal, ritka és értékes dolog.” (Lucinda Riley)

3. „A barátság ami véget tud érni soha el sem kezdődött.” (Publilius Syrus)

További képeslapjainkért kattints erre a linkre: KÉPESLAPOK

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Képeslap barátnőnek” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük