Kellemes karácsonyt, boldog új évet képeslap

790Ft

Gyönyörű és elegáns ünnepi hangulatú képeslap. A szépséges harangja még a karácsonyt idézi, viszont a csillogása már az újévi party hangulatot varázsolja elő. Küldj egy szép köszöntő képeslapot egy barátodnak és tegyél a belsejébe magatokról egy vicces képet is. Biztosan tetszeni fog majd neki ez a kedves gesztus. A képeslaphoz ezüst színű boríték is jár.

Mérete: 12,2 x 17,5 cm
Anyaga: papír

Elfogyott

Leírás

A kellemes karácsonyt, boldog új évet képeslap paraméterei:

Mesékbe illően szép karácsonyi képeslap. A matt ekrü színben pompázó háttéren arany színű kidomborodó harang díszeleg. A harang tetején fekete masni látható, valamint fagyöngy levelek és szép csillogós arany flitter. A harang körvonalát sok ezer csillámló kisebb-nagyobb csillagocska díszíti. A harangon, pedig az alábbi kedves felirat olvasható: „Kellemes karácsonyi ünnepeket és boldog új évet!”. Az üdvözlőlaphoz ezüst színű boríték is jár, szóval egyből átadhatod az ajándékozottnak.

A boldog új évet képeslap belseje üres, tehát azt írhatsz oda, amit csak szeretnél. Annak érdekében, hogy még egyedibbé tehesd a lapot, szórj a belsejébe apró hópehely flittereket, vagy csillagokat és ragassz bele képet, vagy rajzolj bele valami kedveset. Bárkinek is szánod ezt a karácsonyi képeslapot, biztos lehetsz benne, hogy teljesen oda lesz tőle. Én napokig is eltudnám nézegetni és ha én kapnék ilyen képesalapot, akkor biztosan megőriznem magamnak jó sokáig.

További képeslapjainkért kattints erre a linkre: KÉPESLAPOK

A képeslap kitöltéshez összegyűjtöttünk neked pár idézetet is. Használd őket  nyugodt szívvel:

1.  “A világnak azt kívánom: legyen szívében karácsony! Közeleg, ideér holnap, szavaim már harangoznak.”  (Falu Tamás)

2. “Kívánok neked az ablakodba fényeket, a fényhez szép csendeket, a csendhez tiszta vágyakat, s a vágyhoz mindig társakat.”  (Első emelet)

3. “Ne a hóban, csillagokban, ne ünnepi foszlós kalácson, ne díszített fákon, hanem a szívekben legyen karácsony!”
(Szilágyi Domokos)

További információk

Milyen alkalomra?

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Kellemes karácsonyt, boldog új évet képeslap” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.