Kaparós világtérkép Deluxe XL méret

13.990Ft

Óriás, prémium kaparós világtérkép. Tekintetet vonzó lakberendezési elem és élménydús ajándék ötlet. Elegáns ajándék nőknek és férfiaknak egyaránt. A kép arany és fekete színben pompázik, igazi luxus ajándék. Helyezd a térképet a szobád, vagy a nappalid falára, így egyben egy letisztult dekorációs elemet is varázsolsz a helységbe és egy emlék hordozót is. Kapard le azokat az országokat, ahol eddig jártál és csodáld meg, hogyan válik az arany borításból, igazi színkavalkáddá a saját térképed.

Méretek: 119 x 84 cm
A térkép anyaga: laminált papír
Eredeti, jogtiszta termék!

A Delux XL kaparós világtérkép kisebb testvéreit az alábbi linkeken keresztül éred el:
kaparós térkép deluxe közepes méret
kaparós térkép deluxe kis méret

Elfogyott

Leírás

A kaparós világtárkép paraméterei:

Bemutatjuk neked a kaparós világtérkép egyik legnagyobb változatát, a Delux XL méretű térképet. Prémium ajándékötlet férfiaknak és nőknek egyaránt. Igazi tekintetet vonzó lakberendezési tárgy és kreatív ajándék egyben.

A kép arany és fekete színben pompázik, igazi elegáns ajándék. Helyezd a térképet a szobád, vagy a nappalid falára, így egyben egy letisztult dekorációs elemet is varázsolsz a helységbe és egy emlék hordozót is. Kapard le azokat az országokat, ahol eddig jártál és csodáld meg, hogyan válik az arany borításból, igazi színkavalkáddá a saját térképed.

Minden kontinenshez tartozik egy szín, ha pedig sikerül minden országot bejárni, akkor a képed a szivárvány színeiben fog pompázni. Amikor csak ránézel, eszedbe jutnak a szép tájak, az ízletes ételek, az együtt töltött percek és élmények. Azok a területek, amiket még nem kapartál le, mind egy újabb élményt tartogatnak számodra és, hogy mennyi felfedezetlen kaland vár még rád az életben.

Ez a kaparós világtérkép egy igazi különleges ajándék lehet azok számára, akik szeretnek utazni, kalandvágyók és kedvelik a nem hétköznapi ajándékokat. A térképet, hozzáillő henger alakú, minőségi díszdobozban küldjük el neked. Így a csomagolással már nem kell foglalkozni, a kaparós világtérkép egyből átadható az ajándékozottnak. Lepd meg a Delux XL méretű kaparós térképpel egy barátodat, a testvéredet.Ajándékozd meg vele a szüleidet, vagy akár lepd meg vele magadat is. Hidd el ezzel a meglepetéssel nem fogsz mellé lőni, a széles mosoly és az ölelés nem maradnak el, ezt garantáljuk!

Milyen alkalmakra ajánljuk a kaparós világtérképet?

A kaparós világtérkép kreatív ajándékötlet 18. szülinapra, 50 éves szülinap ajándékaként, vagy lehet akár karácsonyi ajándék is. Gondold ki, hogy kinek szeretnéd ajándékozni és válassz hozzá még egy hozzáillő csomagolópapírt. Ha karácsonyra ajándékozod, rejtsd el a karácsonyfa mögé állítva, vagy dugd a fa ágai közé, ha pedig születésnapi ajándék lesz, akkor akassz rá színes lufikat és szórj a csomagolópapír belsejébe konfettit is.

Fontos: a lekaparható felület eltávolítására egy radírgumi a legalkalmasabb, így elkerülhető az alsó réteg megsértése.

További kaparós termékeinkért kattints az alábbi linkekre:
-KAPARÓS MAGYARORSZÁG TÉRKÉP
-KAPARÓS TÉRKÉP HÉTVÉGI VERZIÓ
-KAPARÓS TÉRKÉP DELUXE-KÖZEPES MÉRETŰ

 

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Kaparós világtérkép Deluxe XL méret” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.