Barion Pixel

Kaparós térkép világutazóknak | Deluxe, kis méretű

8.090Ft

Falra akasztható világtérkép lekaparható országokkal. Kapard le azokat a helyeket, ahol eddig jártál és csodáld meg, hogyan válik az arany borításból, igazi színkavalkáddá a saját kaparós térképed. Add ajándékba egy barátodnak szülinapra, vagy a testvérednek karácsonyra. Csodás kaparós ajándék utazóknak.

Méretek: 29,7 x 42 x 0,2 cm
A térkép anyaga: laminált papír

Eredeti, jogtiszta termék!

Elfogyott

Leírás

A világutazóknak szóló kaparós térképről:

A kaparós térkép világutazóknak egy igazi különleges ajándék lehet azok számára, akik szeretnek utazni, kalandvágyók és kedvelik a nem hétköznapi ajándékokat. Lepd meg vele a barátodat, a testvéredet, ajándékozd meg vele a szüleidet, vagy akár lepd meg vele magadat is. Hidd el ezzel az ajándékkal nem fogsz mellé lőni, a széles mosoly és az ölelés nem maradnak el, ezt garantáljuk!

Lehet kicsi, közepes vagy nagy, de a deluxe kaparós ajándékaink véleményünk szerint a legelegánsabb kaparós térképek. Ez a típus méretéből adódóan tökéletes dekoráció lehet akár egy polcra, vagy egy éjjeli szekrényre is. Ha viszont úgy tartja kedved helyezd a kaparós térképet a szobád, vagy a nappalid falára, így egyben egy letisztult dekorációs elemet is varázsolsz a helységbe és egy emlék hordozót is.

Kapard le azokat az országokat, ahol eddig jártál és csodáld meg, hogyan válik az arany borításból, igazi színkavalkáddá a saját térképed. Minden kontinenshez tartozik egy szín, ha pedig sikerül minden országot bejárni, akkor a képed a szivárvány színeiben fog pompázni. Amikor csak ránézel, eszedbe jutnak a szép tájak, az ízletes ételek, az együtt töltött percek és élmények. Azok a területek, amiket még nem kapartál le, mind egy újabb élményt tartogatnak számodra és, hogy mennyi felfedezetlen kaland vár még rád az életben.

Fontos: a lekaparható felület eltávolítására egy radírgumi a legalkalmasabb, így elkerülhető az alsó réteg megsértése.

A világutazóknak készült kaparós térkép paraméterei:

A lekaparható térképet henger alakú, elegáns díszdobozban küldjük el neked. A doboz külseje jól illik a belső tartalmához. A megérkezés után egyből átadhatod az ajándékozottnak. Nem kell külön becsomagolni a térképet.

Tuti ajándékozási tipp karácsonyra:

Kezdésként csomagold be szépen a kaparós ajándékot, tegyél rá egy hozzáillő masnit, a masnihoz, pedig illessz néhány fenyő ágat, vagy fahéj rudat. Egy a lényeg, a csomagolás is legyen ünnepi hangulatú. Ha elkészültél az ajándék külsejével, akkor ültesd az ajándékozottat a karácsonyfa közelébe és egy vastag sállal kösd be a szemét. Add a kezébe a meglepetést és indulhat a játék. Az ajándékozottnak találgatnia kell, hogy mit foghat a kezében. Ha sikerül megfejtenie, akkor leveheti a sálat és kibonthatja a karácsonyi ajándékát. Ha nehezen megy neki a találgatás, akkor a család többi tagja is beszállhat a játékba és segíthet. A legfontosabb a játék során az, hogy mindenki jól érezze magát és, hogy emlékezetessé tedd az ajándékozás pillanatát.

További kaparós termékeinkért kattints az alábbi linkekre:
-KAPARÓS MAGYARORSZÁG TÉRKÉP
-KAPARÓS TÉRKÉP HÉTVÉGI VERZIÓ
-KAPARÓS TÉRKÉP DELUXE-KÖZEPES MÉRETŰ