Barion Pixel

Kaparós térkép Deluxe-közepes méret

11.990Ft

Prémium ajándék férfiaknak és nőknek. Delux, kaparós világtérkép. Akaszd föl a falra, kapard le azokat az országokat, ahol eddig jártál és csodáld meg, hogyan válik az arany borításból, igazi színkavalkáddá a saját térképed. Menő ajándék szülinapra, karácsonyra és ballagásra.

Méretek: térkép mérete 82,5 x59,4 cm
A térkép anyaga: laminált papír

Eredeti, jogtiszta termék!

Elfogyott

Leírás

A közepes méretű kaparós térképről:

Mit szólnál egy olyan prémium ajándékhoz, ami az utazásaidról és a kalandjaidról mesél?
Ha a válaszod igen, akkor a Deluxe kaparós térképet neked találták ki!

A kép arany és fekete színben pompázik, igazi elegáns , prémium hatású ajándék. Helyezd a térképet a szobád, vagy a nappalid falára, így egyben egy letisztult dekorációs elemet is varázsolsz a helységbe és egy emlék hordozót is. Kapard le azokat az országokat, ahol eddig jártál és csodáld meg, hogyan válik az arany borításból, igazi színkavalkáddá a saját térképed. Minden kontinenshez tartozik egy szín, ha pedig sikerül minden országot bejárni, akkor a képed a szivárvány színeiben fog pompázni. Amikor csak ránézel, eszedbe jutnak a szép tájak, az ízletes ételek, az együtt töltött percek és élmények. Azok a területek, amiket még nem kapartál le, mind egy újabb élményt tartogatnak számodra és, hogy mennyi felfedezetlen kaland vár még rád az életben.

Ez a kaparós térkép egy igazi különleges ajándék lehet azok számára, akik szeretnek utazni, kalandvágyók és kedvelik a nem hétköznapi ajándékokat. Lepd meg vele a barátodat, a testvéredet, ajándékozd meg vele a szüleidet, vagy akár lepd meg vele magadat is. Hidd el ezzel az ajándékkal nem fogsz mellé lőni, a széles mosoly és az ölelés nem maradnak el, ezt garantáljuk!

Fontos: a lekaparható felület eltávolítására egy radírgumi a legalkalmasabb, így elkerülhető az alsó réteg megsértése.

A kaparós térkép paraméterei:

A kaparós ajándékot henger alakú, elegáns díszdobozban küldjük el neked. A doboz külseje jól illik a belső tartalmához. A megérkezés után egyből átadhatod a barátodnak, vagy egy szerettednek. Nem kell külön becsomagolni a térképet. Azonban ha még is szeretnél hozzá még extra borítást, akkor kattints a csomagolási ötleteinkre és nézd meg a szebbnél szebb csomagoló papírjainkat.

További kaparós termékeinkért kattints az alábbi linkekre:
-KAPARÓS MAGYARORSZÁG TÉRKÉP
-KAPARÓS TÉRKÉP HÉTVÉGI VERZIÓ
Bakancslista szerelmeseknek, kaparós poszter