Kaparós poszter- 40 kihívás, 40 évesen

5.990Ft

Negyven éves lett egy barátod? Vagy épp a testvéred lépett a negyvenesek világába? Akkor itt az ideje meglepni születésnapja alkalmából valami igazán különleges ajándékkal. 40 vicces kihívás, 40 évesen. Baró kaparós poszter, amely vicces ajándékötlet szülinapra. Tedd föl az egyik szoba falára és kezdődhet a kaparás. Minden nap, vagy minden héten kaparj le egy szürke mezőt, olvasd el a „küldetést” és vesd bele magad a kalandokba. Mit gondolsz? Képes leszel teljesíteni mind a negyven kihívást?

A poszter anyaga: laminált papír
Poszter mérete: 60 x 40 cm

Eredeti, jogtiszta termék!

Elfogyott

Leírás

A kaparós poszterről:

A 40 kihívás, 40 évesen kaparós poszter király és vicces ajándékötlet férfiaknak és nőknek egyaránt. Tedd föl az egyik szoba falára és kezdődhet a kaparás. Minden nap, vagy minden héten kaparj le egy szürke mezőt, olvasd el a „küldetést” és vesd bele magad a kalandokba. Mit gondolsz? Képes leszel teljesíteni mind a negyven kihívást? Ha a válaszod igen, akkor kaparásra föl! Tüntesd el az összes szürke mezőt és varázsold színessé minden rubrikát. Hidd el ezek, élmények garantáltan felejthetetlenek lesznek és boldogan emlékszel majd vissza a 40. évedre.

Figyelem: a csomag a képkeretet nem tartalmazza, csak illusztráció!
Fontos: a lekaparható felület eltávolítására egy radírgumi a legalkalmasabb, így elkerülhető az alsó réteg megsértése.

A kaparós poszter paraméterei:

A posztert henger alakú, elegáns díszdobozban küldjük el neked. A doboz külseje jól illik a belső tartalmához. A megérkezés után egyből átadhatod az ajándékozottnak. Nem kell külön becsomagolni a posztert. Azonban ha még is szeretnél neki valamilyen szülinapos külsőt varázsolni, akkor a szülinapi csomagoló papírunkat neked ajánljuk. Mielőtt átadnád az ajándékot, tegyél mellé egy szülinapi képeslapot is. Szerintünk úgy szebb az összkép. A képeslapba írj egy kedves szülinapi verset, vagy egy kedvenc idézetet. Esetleg ragaszthatsz bele fényképet magatokról, vagy ha úgy tartja kedved rajzolj bele valami vicceset.

A szülinapozáshoz van egy tuti ajándékozási tippünk is: 

Vegyél pár színes lapot és vágd fel őket 40 darab kisebb cetlire. Minden lapocskára írj egy feladatot, vagy kérdést. Ezeket hajtsd össze és tedd bele egy sapkába. Mielőtt átadnád a szülinapi ajándékot, nyújtsd oda az ajándékozottnak a sapkát és kérd, hogy húzzon belőle. Csak akkor kaphatja meg a kaparós ajándékát, ha legalább a feladatok, vagy a kérdések felét tudja teljesíteni. Ha nagyon nem megy a játék, akkor a többiek is segíthetik a játékost. Egy a lényeg, hogy mindenki boldog legyen és az ajándékozott, pedig örüljön. 🙂

További kaparós termékeinkért kattints az alábbi linkekre:
-KAPARÓS MAGYARORSZÁG TÉRKÉP
-KAPARÓS TÉRKÉP HÉTVÉGI VERZIÓ
-KAPARÓS TÉRKÉP DELUXE-KÖZEPES MÉRETŰ

 

 

További információk

Milyen alkalomra?