Kaparós poszter-30 kihívás, 30 évesen

5.990Ft

Harminc éves lett egy barátod? Vagy épp a testvéred lépett a harmincasok világába? Akkor itt az ideje meglepni születésnapja alkalmából valami igazán különleges ajándékkal. A 30 kihívás, 30 évesen kaparós poszter király és vicces ajándékötlet. Add ajándékba a 30 éves testvérednek, vagy egy barátodnak.

A poszter anyaga: laminált papír
Poszter mérete: 60 x 40 cm

Eredeti, jogtiszta termék!

Elfogyott

Leírás

A kaparós poszterről:

Harminc éves lett egy barátod? Vagy épp a testvéred lépett a harmincasok világába? Akkor itt az ideje meglepni születésnapja alkalmából valami igazán különleges ajándékkal. A 30 kihívás, 30 évesen kaparós poszter király és vicces ajándékötlet.

Tedd föl az egyik szoba falára és kezdődhet a kaparás. Minden nap, vagy minden héten kaparj le egy szürke mezőt, olvasd el a „küldetést” és vesd bele magad a kalandokba. Mit gondolsz? Képes leszel teljesíteni mind a harminc kihívást? Ha a válaszod igen, akkor kaparásra föl! Tüntesd el az összes szürke mezőt és varázsold színessé minden rublikát. Hidd el ezek, élmények garantáltan felejthetetlenek lesznek és boldogan emlékszel majd vissza a 30. évedre.

Figyelem: a csomag a képkeretet nem tartalmazza, csak illusztráció!
Fontos: a lekaparható felület eltávolítására egy radírgumi a legalkalmasabb, így elkerülhető az alsó réteg megsértése.

A kaparós poszter paraméterei:

A posztert henger alakú, elegáns díszdobozban küldjük el neked. A doboz külseje jól illik a belső tartalmához. A megérkezés után egyből átadhatod az ajándékozottnak. Nem kell külön becsomagolni a posztert. Azonban ha még is szeretnél neki valamilyen szülinapos külsőt varázsolni, akkor a szülinapi csomagoló papírunkat neked ajánljuk. Mielőtt átadnád az ajándékot, tegyél mellé egy szülinapi képeslapot is. Szerintünk úgy szebb az összkép. A képeslapba írj egy kedves szülinapi verset, vagy egy kedvenc idézetet. Esetleg ragaszthatsz bele fényképet magatokról, vagy ha úgy tartja kedved rajzolj bele valami vicceset.

Tuti ajándékozási tipp 30. szülinapra:

30 év, akkor 30 darab lufi. Vegyél 30 darab lufit és fújasd föl héliummal. Ha elérkezik az ünnep napja, vedd elő a lufikat a rejtek helyükről. Minden résztvevőnek adj a kezébe egy lufit, kivéve a szülinaposnak. A feladat a következő lesz: a szülinapos üljön le egy székbe és add a kezébe a becsomagolt ajándékát. A vendégek álljanak egy sorba a szülinapos elé. Kötözzétek ki a lufikat és szívjatok ki belőle egy adag héliumot. Minden vendégnek mondania kell egy mondatot a szülinaposról, akár jót, vagy rosszat. A szülinaposnak, pedig ki kell bírnia nevetés nélkül. Ha sikerül komolynak maradnia, akkor egy pici csomagolást lebonthat a poszteréről. Ha minden vendég végig ért a soron, akkor az ajándékozott elnevetheti magát és kibonthatja végül a szülinapi ajándékot. Nos, hogy tetszik ez az ajándékozási tippünk? 🙂

További kaparós termékeinkért kattints az alábbi linkekre:
-KAPARÓS MAGYARORSZÁG TÉRKÉP
-KAPARÓS TÉRKÉP HÉTVÉGI VERZIÓ
-KAPARÓS TÉRKÉP DELUXE-KÖZEPES MÉRETŰ

 

 

További információk

Milyen alkalomra?