Barion Pixel

Kaparós poszter-100 társasjáték, amivel játszanod kell

7.090Ft

Sokan azt mondják gyerekes vagy, amiért felnőttként is társasjátékot kérsz az összes ünnepen. Ne aggódj, mi azt mondjuk: -Király vagy! Egy igazi társasgyűjtő, és mi pont neked ajánljuk a legújabb kaparós poszterünket, ami az alábbi névre hallgat: „100 társasjáték, amit játszanod kell” 🙂 Kezdődhet a kaparás?

A poszter mérete: 60×40 cm
Anyaga: laminált papír

Eredeti, jogtiszta termék!

14 készleten

Leírás

A 100 társasjáték, amit játszanod kell kaparós poszterről:

Ha egy igazi társasjáték gyűjtő vagy, akkor a „100 társasjáték, amit játszanod kell” kaparós posztert pontosan neked találtuk ki. Lehet, hogy sok játékkal játszottál már életedben, de biztos vagy benne, hogy a poszteren lévőket is mind ismered?

Tedd a fel a faladra ezt a képet és kezd el lekapargatni azokat, amikkel már játszottál.  Ha találsz még rajta szürkén maradt társast, akkor nincs más teendőd, mint csinálni egy csomag popcornt, behűteni egy kis üdítőt, vagy sört és áthívni a legjobb barátaidat. Már kezdődhet is a hosszú órákig tartó társasjáték maraton. Ne hagyd kaparás mentesen a játékokat, játsz mind a 100 társassal! Ha szeretnél a kaparós játékba még egy kis cselt vinni, akkor kaparj le egy mezőt becsukott szemmel. Amit kapartál, azzal a játékkal kell legközelebb játszanod.

A „100 társasjáték, amit játszanod kell” kaparós poszter minden társas kedvelő álma. Nem csak vicces és különleges ajándék, de segít új társasjátékokat is megismertetni a tulajdonosával. Lepd meg ezzel az ajándékkal a testvéredet, vagy a barátaidat. Add ajándékba szülinapra, ballagásra, vagy karácsonyra. Hidd el a széles mosoly és a nevetés nem fognak elmaradni.

Figyelem: a csomag a képkeretet nem tartalmazza, csak illusztráció!
Fontos: a lekaparható felület eltávolítására egy radírgumi a legalkalmasabb, így elkerülhető az alsó réteg megsértése.

A kaparós poszter paraméterei:

A posztert háromszög alakú, vagány díszdobozban küldjük el neked. A doboz külseje jól illik a belső tartalmához. A megérkezés után egyből átadhatod az ajándékozottnak. Nem kell külön becsomagolni a posztert. Ha például szülinapra adod és még is szeretnél neki valamilyen szülinapos külsőt varázsolni, akkor a szülinapi csomagoló papírunkat neked ajánljuk. Mielőtt átadnád az ajándékot, tegyél mellé egy szülinapi képeslapot is. Szerintünk úgy jobb az összkép. A képeslapba írj egy kedves szülinapi verset, vagy egy kedvenc idézetet. Esetleg ragaszthatsz bele fényképet magatokról, vagy ha úgy tartja kedved rajzolj bele valami vicceset.

További kaparós termékeinkért kattints az alábbi linkekre:
-KAPARÓS MAGYARORSZÁG TÉRKÉP
-KAPARÓS TÉRKÉP HÉTVÉGI VERZIÓ
-KAPARÓS TÉRKÉP DELUXE-KÖZEPES MÉRETŰ