Barion Pixel

Kaparós poszter-100 randi ötlet amit át kell élned!

6.690Ft

100 randi ötlet, amit mindenképp át kell élned a pároddal. Romantikus kaparós poszter fiúknak és lányoknak. Valentin napi ajándék ötlet.

A poszter mérete: 60×40 cm
Anyaga: laminált papír

Eredeti, jogtiszta termék!

7 készleten

Leírás

A 100 randi ötlet, amit át kell élned kaparós poszterről:

Ha férfiként, ha nőként nézed ezt az ajándékötletet, akkor üzenjük neked, hogy jó helyen keresgélsz, ez tuti befutó ajándék lesz évfordulóra, vagy Valentin napra. Ha eleged van a csöpögős, romantikus ajándékokból, de szeretnél ütős meglepetéssel készülni a közelgő évfordulótokra, akkor ezt a szerelmeseknek szóló kaparós posztert neked ajánljuk!

A poszter meggypiros színű, rajta összesen 100 feladattal, amik arra várnak, hogy Ti megoldjátok őket, majd lekaparjátok a szürke felületeket.

Véleményünk szerint a szerelmeseknek szánt 100 randi ötletes kaparós poszter nagyon szuper és élménydús ajándék, hiszen ezzel a poszterrel nem egy egyszerű tárgyat ajándékozol a kedvesednek, hanem 100 különböző élményt is, amely tovább erősíti a kapcsolatotokat. Ha tehetitek osszátok be, hogy minden hétvégén teljesítetek egy küldetést, a programokról készítsetek fotókat és videókat, amiket később akár a kaparós poszter mellé is felragaszthattok. Szóval mit gondolsz? Jó ajándék lesz ez a szerelmednek? Szerintünk a legjobb! ????

Figyelem: a csomag a képkeretet nem tartalmazza, csak illusztráció!
Fontos: a lekaparható felület eltávolítására egy radírgumi a legalkalmasabb, így elkerülhető az alsó réteg megsértése.

A kaparós poszter paraméterei:

A posztert háromszög alakú, vagány díszdobozban küldjük el neked. A doboz külseje jól illik a belső tartalmához. A megérkezés után egyből átadhatod az ajándékozottnak. Nem kell külön becsomagolni a posztert.

További kaparós termékeinkért kattints az alábbi linkekre:
-KAPARÓS MAGYARORSZÁG TÉRKÉP
-KAPARÓS TÉRKÉP HÉTVÉGI VERZIÓ
-KAPARÓS TÉRKÉP DELUXE-KÖZEPES MÉRETŰ