Barion Pixel

Kaparós poszter-100 program anyával

7.090Ft

100 program, amit anyával együtt kell átélned. Kapard le az összes mezőt a poszterről és teljesítd az anyu-gyermeke bakancslistát!

A poszter mérete: 60×40 cm
Anyaga: laminált papír

Eredeti, jogtiszta termék!

12 készleten

Leírás

A 100 program anyával című kaparós poszterről:

Mit szólnál hozzá, hogy ha most egy jó pár napig csak olyan programokon vennél részt, amit anyával együtt tudtok csinálni? Legyen szó könyv olvasásról, sütésről, sportolásról, vagy csak egy egyszerű limonádé készítésről. Ha együtt csináljátok, biztosan minőségi időt fogtok együtt tölteni.

Tedd a fel a faladra ezt a kaparós posztert és kezd el lekapargatni azokat a programokat, amiket már átéltetek együtt. Ha találsz még rajta szürkén maradt mezőt, akkor nincs mit tenni, csak megtervezni a hétvégéidet és időt szakítani az anyukádra.

Figyelem: a csomag a képkeretet nem tartalmazza, csak illusztráció!
Fontos: a lekaparható felület eltávolítására egy radírgumi a legalkalmasabb, így elkerülhető az alsó réteg megsértése.
A termék angol nyelvű!

A kaparós poszter paraméterei:

A posztert háromszög alakú, vagány díszdobozban küldjük el neked. A doboz külseje jól illik a belső tartalmához. A megérkezés után egyből átadhatod az ajándékozottnak. Nem kell külön becsomagolni a posztert. Ha például szülinapra adod és még is szeretnél neki valamilyen szülinapos külsőt varázsolni, akkor a szülinapi csomagoló papírunkat neked ajánljuk.

További kaparós termékeinkért kattints az alábbi linkekre:
-KAPARÓS MAGYARORSZÁG TÉRKÉP
-KAPARÓS TÉRKÉP HÉTVÉGI VERZIÓ
-KAPARÓS TÉRKÉP DELUXE-KÖZEPES MÉRETŰ