Barion Pixel

Kaparós poszter – 100 kávé amit meg kell kóstolnod

6.990Ft

100 kávé, amit egyszer muszáj kipróbálnod. Vicces kaparós poszter fiúknak és lányoknak. Kapard le az összes kávés mezőt a poszterről!

A poszter mérete: 60×40 cm
Anyaga: laminált papír

Eredeti, jogtiszta termék!

14 készleten

Leírás

A 100 kávé, amit meg kell kóstolnod kaparós poszterről:

Ha egy igazi kávéimádó vagy, akkor a „100 kávé, amit meg kell kóstolnod” kaparós posztert pontosan neked találtuk ki. Lehet, hogy sok fajta kávét kipróbáltál már életedben, de biztos vagy benne, hogy a poszteren lévőket is mind ismered?

Tedd a fel a faladra a Kaparós poszter – 100 kávé képet, és kezd el lekapargatni azokat, amiket már ittál.  Ha találsz még rajta szürkén maradt kockát, akkor nincs más teendőd, mint felkeresni a legjobb kávézót a környéken, és kipróbálni. Ha inkább kísérleteznél otthon, hívd át a szintén kávé imádó barátnőidet, és készítsétek el együtt a különlegességeket. Ne hagyd kaparás mentesen a kávékat, próbáld ki mind a százat! Ha szeretnél a kaparós játékba még egy kis cselt vinni, akkor kaparj le egy mezőt becsukott szemmel. Amit kapartál, azt a kávét kell legközelebb elfogyasztanod.

A „100 kávé, amit meg kell kóstolnod” kaparós poszter minden kávéimádó álma. Nem csak vicces és különleges ajándék, de segít új italokat megismertetni a tulajdonosával. Lepd meg ezzel az ajándékkal a testvéredet, vagy a barátaidat. Add ajándékba szülinapra, ballagásra, vagy karácsonyra. Hidd el a széles mosoly és a nevetés nem fognak elmaradni.

Figyelem: a csomag a képkeretet nem tartalmazza, csak illusztráció!
Fontos: a lekaparható felület eltávolítására egy radírgumi a legalkalmasabb, így elkerülhető az alsó réteg megsértése.

A kaparós poszter paraméterei:

A posztert háromszög alakú, vagány díszdobozban küldjük el neked. A doboz külseje jól illik a belső tartalmához. A megérkezés után egyből átadhatod az ajándékozottnak. Nem kell külön becsomagolni a posztert. Ha például szülinapra adod és még is szeretnél neki valamilyen szülinapos külsőt varázsolni, akkor a szülinapi csomagoló papírunkat neked ajánljuk. Mielőtt átadnád az ajándékot, tegyél mellé egy szülinapi képeslapot is. Szerintünk úgy jobb az összkép. A képeslapba írj egy kedves szülinapi verset, vagy egy kedvenc idézetet. Esetleg ragaszthatsz bele fényképet magatokról, vagy ha úgy tartja kedved rajzolj bele valami vicceset.

További kaparós termékeinkért kattints az alábbi linkekre:
-KAPARÓS MAGYARORSZÁG TÉRKÉP
-KAPARÓS TÉRKÉP HÉTVÉGI VERZIÓ
-KAPARÓS TÉRKÉP DELUXE-KÖZEPES MÉRETŰ