Barion Pixel

Kaparós poszter – 100 horrorfilm, amit látnod kell

6.990Ft

100 horrorfilm, amit látnod kell. Kaparj le egy mezőt, és nézd meg a filmet, amit a kocka rejt. Majd kaparj le újat, ezt is nézd meg, és ezt folytasd addig, amíg mind a 100 filmet meg nem nézted. Tökéletes ajándék a horror kedvelőinek.

A poszter mérete: 60×40 cm
Anyaga: laminált papír

Eredeti, jogtiszta termék!

8 készleten

Leírás

100 horrorfilm, amit látnod kell kaparós poszterről:

Ez a kaparós poszter 100 horrorfilmet rejt, így ha te is egy igazi horrorimádó vagy, akkor ez egy kötelező kellék számodra.  Lehet, hogy jópár horrorfilmet láttál már közülük, de vajon megvan mind a száz?

Tedd fel a faladra ezt a képet és kezdd el lekapargatni.
Amit lekapartál, azt a filmet nézd meg, majd kaparj egy újat, és folytasd addig, amíg mind a 100 filmet nem láttad. Ne hagyj lefedve egyet sem! Ha szeretnél a kaparós játékba még egy kis cselt vinni, akkor kaparj le egy mezőt becsukott szemmel. Amit kapartál, azt a filmet kell legközelebb megnézned. Nézd egyedül, vagy baráti társaságban egy jó partival összekötve.

A „100 horrorfilm, amit látnod kell” kaparós poszter minden horrorkedvelő álma. Nem csak vicces és különleges ajándék, de segít új filmeket megismertetni a tulajdonosával. Lepd meg ezzel az ajándékkal a testvéredet, vagy a barátaidat. Add ajándékba szülinapra, ballagásra, vagy karácsonyra. Hidd el a széles mosoly és az öröm nem fognak elmaradni.

Figyelem: a csomag a képkeretet nem tartalmazza, az csak illusztráció!
Fontos: a lekaparható felület eltávolítására egy radírgumi a legalkalmasabb, így elkerülhető az alsó réteg megsértése.

A poszter paraméterei:

A posztert háromszög alakú, vagány, piros-fekete díszdobozban küldjük el neked. A doboz külseje jól illik a belső tartalmához. A megérkezés után egyből átadhatod az ajándékozottnak. Nem kell külön becsomagolni a posztert. Ha például szülinapra adod és még is szeretnél neki valamilyen szülinapos külsőt varázsolni, akkor a szülinapi csomagoló papírunkat neked ajánljuk. Mielőtt átadnád az ajándékot, tegyél mellé egy szülinapi képeslapot is. Szerintünk úgy jobb az összkép. A képeslapba írj egy kedves szülinapi verset, vagy egy kedvenc idézetet. Esetleg ragaszthatsz bele fényképet magatokról, vagy ha úgy tartja kedved rajzolj bele valami vicceset.