Barion Pixel

Kaparós poszter – 100 horrorfilm, amit látnod kell

6.990Ft

100 horrorfilm, amit látnod kell. Kaparj le egy mezőt, és nézd meg a filmet, amit a kocka rejt. Majd kaparj le újat, ezt is nézd meg, és ezt folytasd addig, amíg mind a 100 filmet meg nem nézted. Tökéletes ajándék a horror kedvelőinek.

A poszter mérete: 60×40 cm
Anyaga: laminált papír

Eredeti, jogtiszta termék!

1 készleten

Leírás

100 horrorfilm, amit látnod kell kaparós poszterről:

Ez a kaparós poszter 100 horrorfilmet rejt, így ha te is egy igazi horrorimádó vagy, akkor ez egy kötelező kellék számodra.  Lehet, hogy jópár horrorfilmet láttál már közülük, de vajon megvan mind a száz?

Tedd fel a faladra ezt a képet és kezdd el lekapargatni.
Amit lekapartál, azt a filmet nézd meg, majd kaparj egy újat, és folytasd addig, amíg mind a 100 filmet nem láttad. Ne hagyj lefedve egyet sem! Ha szeretnél a kaparós játékba még egy kis cselt vinni, akkor kaparj le egy mezőt becsukott szemmel. Amit kapartál, azt a filmet kell legközelebb megnézned. Nézd egyedül, vagy baráti társaságban egy jó partival összekötve.

A „100 horrorfilm, amit látnod kell” kaparós poszter minden horrorkedvelő álma. Nem csak vicces és különleges ajándék, de segít új filmeket megismertetni a tulajdonosával. Lepd meg ezzel az ajándékkal a testvéredet, vagy a barátaidat. Add ajándékba szülinapra, ballagásra, vagy karácsonyra. Hidd el a széles mosoly és az öröm nem fognak elmaradni.

Figyelem: a csomag a képkeretet nem tartalmazza, az csak illusztráció!
Fontos: a lekaparható felület eltávolítására egy radírgumi a legalkalmasabb, így elkerülhető az alsó réteg megsértése.

A poszter paraméterei:

A posztert háromszög alakú, vagány, piros-fekete díszdobozban küldjük el neked. A doboz külseje jól illik a belső tartalmához. A megérkezés után egyből átadhatod az ajándékozottnak. Nem kell külön becsomagolni a posztert. Ha például szülinapra adod és még is szeretnél neki valamilyen szülinapos külsőt varázsolni, akkor a szülinapi csomagoló papírunkat neked ajánljuk. Mielőtt átadnád az ajándékot, tegyél mellé egy szülinapi képeslapot is. Szerintünk úgy jobb az összkép. A képeslapba írj egy kedves szülinapi verset, vagy egy kedvenc idézetet. Esetleg ragaszthatsz bele fényképet magatokról, vagy ha úgy tartja kedved rajzolj bele valami vicceset.

További kaparós termékeinkért kattints az alábbi linkekre:
-KAPARÓS MAGYARORSZÁG TÉRKÉP
-KAPARÓS TÉRKÉP HÉTVÉGI VERZIÓ
-KAPARÓS TÉRKÉP DELUXE-KÖZEPES MÉRETŰ