Barion Pixel

Kaparós poszter – 100 hal, amit ki kell fognod

7.090Ft

Ajándék horgászoknak. Lepd meg vele a horgász apukádat, vagy testvéredet. A 100 hal kaparós poszter remek szülinapi, vagy karácsonyi ajándék.

A poszter mérete: 60×40 cm
Anyaga: laminált papír

Eredeti, jogtiszta termék!

11 készleten

Leírás

A 100 hal, amit ki kell fognod kaparós poszterről:

Te vagy a nagy HO-HO-HO horgász? Akkor a „100 hal, amit ki kell fognod” kaparós posztert pontosan neked találtuk ki. Lehet, hogy sok fajta hallal találkoztál már életedben, de biztos vagy benne, hogy a poszteren lévőket is mind ismered?

Tedd a fel a faladra ezt a képet és kezd el lekapargatni azokat, amiket halakat, amiket már egyszer kifogtál.  Ha találsz még rajta szürkén maradt mezőt akkor nincs más teendőd, mint kivenni egy kis szabit, bepakolni a kocsiba a horgász kellékeket és irány a legközelebbi tó, vagy folyó. Nincs is jobb egy horgászos napnál!

A „100 hal, amit ki kell fognod” kaparós poszter minden horgász álma. Nem csak különleges ajándék, de segít új halakat megismertetni a tulajdonosával. Lepd meg ezzel az ajándékkal az édesapádat, a testvéredet, vagy egy barátodat. Add ajándékba szülinapra, vagy karácsonyra. Hidd el a széles mosoly és a nevetés nem fognak elmaradni. Remek ajándék ötlet horgásznak!

Figyelem: a csomag a képkeretet nem tartalmazza, csak illusztráció!
Fontos: a lekaparható felület eltávolítására egy radírgumi a legalkalmasabb, így elkerülhető az alsó réteg megsértése.

A kaparós poszter paraméterei:

A posztert háromszög alakú, vagány díszdobozban küldjük el neked. A doboz külseje jól illik a belső tartalmához. A megérkezés után egyből átadhatod az ajándékozottnak. Nem kell külön becsomagolni a posztert. Ha például szülinapra adod és még is szeretnél neki valamilyen szülinapos külsőt varázsolni, akkor a szülinapi csomagoló papírunkat neked ajánljuk. Mielőtt átadnád az ajándékot, tegyél mellé egy szülinapi képeslapot is. Szerintünk úgy jobb az összkép. A képeslapba írj egy kedves szülinapi verset, vagy egy kedvenc idézetet. Esetleg ragaszthatsz bele fényképet magatokról, vagy ha úgy tartja kedved rajzolj bele valami vicceset.

További kaparós termékeinkért kattints az alábbi linkekre:
-KAPARÓS MAGYARORSZÁG TÉRKÉP
-KAPARÓS TÉRKÉP HÉTVÉGI VERZIÓ
-KAPARÓS TÉRKÉP DELUXE-KÖZEPES MÉRETŰ