Barion Pixel

Kaparós poszter-100 film, amit látnod kell!

7.090Ft

Te is igazi filmes rajongó vagy? Szereted a bolondos vígjátékokat és a kemény akciófilmeket? Egy csomag százas zsepivel ülsz le a romantikus filmek elé? Nem riaszt el egy kis thriller és a horror filmeket is jól bírod? Ha ezekre a válaszod igen, akkor Te egy igazi filmes guru vagy és a „100 film, amit látnod kell” kaparós posztert pontosan neked találtuk ki. 🙂

A poszter mérete: 60×40 cm
Anyaga: laminált papír

Eredeti, jogtiszta termék!

15 készleten

Leírás

A 100 film, amit látnod kell kaparós poszterről:

Ha egy igazi filmes guru vagy, akkor a „100 film, amit látnod kell” kaparós posztert pontosan neked találtuk ki. Lehet, hogy sok filmet láttál már életedben, de biztos vagy benne, hogy a poszteren lévőket is mind?

Tedd a fel a faladra ezt a képet és kezd el lekapargatni azokat, amiket már láttál.  Ha találsz még rajta szürkén maradt filmet, akkor nincs más teendőd, mint besötétíteni, csinálni egy csomag popcornt, áthívni a legjobb barátaidat, behűteni a söröket és már kezdődhet is a mozimaraton. Ne hagyd kaparás mentesen a filmeket, nézd meg mind a 100 ajánlott műsort! Ha szeretnél a kaparós játékba még egy kis cselt vinni, akkor kaparj le egy mezőt becsukott szemmel. Amit kapartál, azt kell aznap megnézned.

A „100 film, amit látnod kell” kaparós poszter minden filmkedvelő álma. Nem csak vicces és különleges ajándék, de segít új filmeket is megismertetni a tulajdonosával. Lepd meg ezzel az ajándékkal a testvéredet, vagy a barátaidat. Add ajándékba szülinapra, ballagásra, vagy karácsonyra. Hidd el a széles mosoly és a nevetés nem fognak elmaradni.

Figyelem: a csomag a képkeretet nem tartalmazza, csak illusztráció!
Fontos: a lekaparható felület eltávolítására egy radírgumi a legalkalmasabb, így elkerülhető az alsó réteg megsértése.

A kaparós poszter paraméterei:

A posztert háromszög alakú, vagány díszdobozban küldjük el neked. A doboz külseje jól illik a belső tartalmához. A megérkezés után egyből átadhatod az ajándékozottnak. Nem kell külön becsomagolni a posztert. Ha például szülinapra adod és még is szeretnél neki valamilyen szülinapos külsőt varázsolni, akkor a szülinapi csomagoló papírunkat neked ajánljuk. Mielőtt átadnád az ajándékot, tegyél mellé egy szülinapi képeslapot is. Szerintünk úgy jobb az összkép. A képeslapba írj egy kedves szülinapi verset, vagy egy kedvenc idézetet. Esetleg ragaszthatsz bele fényképet magatokról, vagy ha úgy tartja kedved rajzolj bele valami vicceset.

További kaparós termékeinkért kattints az alábbi linkekre:
-KAPARÓS MAGYARORSZÁG TÉRKÉP
-KAPARÓS TÉRKÉP HÉTVÉGI VERZIÓ
-KAPARÓS TÉRKÉP DELUXE-KÖZEPES MÉRETŰ