Barion Pixel

Kaparós ajándék – 100 videójáték, amit végig kell vinned!

7.090Ft

Ez a kaparós ajándék poszter minden fiú és férfi álma. Nem csak vicces és különleges ajándék, de segít új játékokat is megismertetni a tulajdonosával. Lepd meg ezzel az ajándékkal a testvéredet, vagy a barátaidat. Hidd el a széles mosoly és a nevetés nem fognak elmaradni.

A poszter mérete: 60×40 cm
Anyaga: laminált papír

Eredeti, jogtiszta termék!

12 készleten

Leírás

A kaparós ajándékról:

Igazi videójáték császárnak tartod magad? Akkor válaszolj az alábbi kérdéseimre:
– Legalább napi 4 órát játszol?
– Ismered a legújabb trendeket, de otthon vagy a régi klasszikus játékok terén is?
– Nem csak a gépeden, vagy Xboxon, de a telefonodon is egyfolytában nyomod?
– Ha épp nem játszol, akkor azon töröd a fejedet, hogy mikor játszathatsz újra?
– ha szabad a napod, képes lennél egész nap és még éjjel is játszani?
– a haverjaid felét online ismerted meg?

Amennyiben legalább négy válaszra igennel feléltél, úgy azt kell, hogy mondjam, Te egy igazi videójáték császár vagy és ezt a kaparós posztert bizony neked találtuk ki! Tedd a fel a szobád falára ezt a képet és kezd el lekapargatni azokat a játékokat, amikkel már játszottál.  Fontos, csalni nem ér, csak azt szabad lekaparni, amit már kivittél, nem elegendő ismerni a játékot.  Ha találsz még rajta szürkén maradt videójátékot, akkor nincs más teendőd, mint leülni a gép elé, behűteni a söröket, meghívni chatbe a haverokat és már kezdődhet is a videójáték maraton. Ne hagyd kaparás mentesen a játékokat, nézd meg mind a 100 ajánlottat, vidd ki őket és teljesítsd a bakancslistát!

Ez a kaparós ajándék minden fiú és férfi álma. Nem csak vicces és különleges ajándék, de segít új játékokat is megismertetni a tulajdonosával. Lepd meg ezzel az ajándékkal a testvéredet, vagy a barátaidat. Hidd el a széles mosoly és a nevetés nem fognak elmaradni.

Figyelem: a csomag a képkeretet nem tartalmazza, csak illusztráció!
Fontos: a lekaparható felület eltávolítására egy radírgumi a legalkalmasabb, így elkerülhető az alsó réteg megsértése.

A kaparós ajándék paraméterei:

A posztert háromszög alakú, vagány díszdobozban küldjük el neked. A doboz külseje jól illik a belső tartalmához. A megérkezés után egyből átadhatod az ajándékozottnak. Nem kell külön becsomagolni a posztert. Ha például szülinapra adod és még is szeretnél neki valamilyen szülinapos külsőt varázsolni, akkor a szülinapi csomagoló papírunkat neked ajánljuk. Mielőtt átadnád az ajándékot, tegyél mellé egy szülinapi képeslapot is. Szerintünk úgy jobb az összkép. A képeslapba írj egy kedves szülinapi verset, vagy egy kedvenc idézetet. Esetleg ragaszthatsz bele fényképet magatokról, vagy ha úgy tartja kedved rajzolj bele valami vicceset.

További kaparós termékeinkért kattints az alábbi linkekre:
-KAPARÓS MAGYARORSZÁG TÉRKÉP
-KAPARÓS TÉRKÉP HÉTVÉGI VERZIÓ
-KAPARÓS TÉRKÉP DELUXE-KÖZEPES MÉRETŰ