Választott terméked

Kamionos kulcstartó apának

4.090Ft

 

Gravírozott kulcstartó Apukák részére. A medált kamionnal, szívecskével, útvonallal és Magyarország sziluettjével díszítjük. A kamionos grafika helyett kérheted busszal, repülőgéppel, hajóval, autóval, vagy akár egy katona grafikájával is. Mesés Apák napi ajándék, amely minden édesapa szívét megdobogtatja. A kulcstartó a képen látható feliratokkal és grafikákkal készül, egyedül a nevek változnak rajta, amelyet Te adhatsz meg.

A termék készítési ideje a fizetéstől/megrendeléstől számítva 7 munka nap.

Mit írjunk a kamionos kulcstartóra?
 
Nevek
Melyik verzióban kéred a kulcstartót?
 
      
Apák napi kiegészítők a termékhez
 
  

Leírás

“Ha apára gondolok az jut az eszembe, hogy ő az én legnagyobb hősöm és, hogy mennyire fontos számomra. Amikor nincs  velünk, mindig az forog a fejemben, hogy hiányzik és alig várom, hogy újra találkozzunk. Titkon mindig kérem az őrangyalomat, hogy vigyázzon rá és hozza hozzánk haza épségben, mert nagyon szeretjük és szükségünk van rá.”

Ez a Mesélő Ajándék egy igazi őrangyal kulcstartó. Egy szeretettel teli ajándék Apának, ami mindig vigyáz rá és amikor ránéz örömmel telik meg a szíve, mert tudja, hogy a családja hazavárja. Ez a mesélő kulcstartó minden édesapa szívét megmelengeti és ezen kívül tökéletes dísze a kocsikulcsának is.

A termék készítési ideje a fizetéstől/megrendeléstől számítva 7 munka nap.

Milyen adatok kerülhetnek a medálra? 

A nemesacél szögletes medál a képen szereplő szívmelengető felirattal készül, a medál alsó részén, pedig az általad megadott nevek, vagy becenevek kerülhetnek.

Milyen alkalmakra ajánljuk? 

Ez a Mesélő kulcstartó fantasztikus meglepetés lehet Apák napjakor, de megajándékozhatod vele Karácsonykor, vagy a születésnapján is. Biztos lehetsz benne, hogy az örömkönnyek és a fülig érő mosoly nem maradnak el.

A választott termék paraméterei: 

A kulcstartó medálja rozsdamentes, törhetetlen nemesacélból készül. Nem kopik és nem színeződik. A díszítő fityegők alapanyaga antikolt tibeti ezüst. Maga a kulcstartó fémötvözetből készül. A medálon lévő feliratokat úgynevezett lézerégetéssel készítjük, tehát a szöveg soha sem fog lekopni, vagy eltűnni. Örök emlék marad egy Mesélő ajándék formájában.

Méretek:

A nemesacél szögletes medál 4 cm méretű és 1 mm vastag.  A kulcstartó teljes hossza 8 cm, tehát egy férfi kezében kényelmesen elfér.