Imagine társasjáték

7.990Ft

Az Imagine családi társasjáték egy izgalmas feladványokból álló játék, ahol multifunkciós szimbólum-kártyákon szereplő egyszerű ábrák mozgatásával és egymásra helyezésével viheted közelebb a többieket a megoldásához. Az Imagine 61 darab átlátszó kártyát tartalmaz. Több mint 1000 feladvány vár rátok. A lehetőségek tárháza végtelen, fejezd ki magad. Animálj, kombinálj, rakd ki, de ne szólalj meg!

Elfogyott

Leírás

Az Imagine társasjátékról:

Engedd szabadjára a fantáziád: válassz a 60 átlátszó kártyából és animáld őket úgy, hogy a többiek minél hamarabb kitalálják a helyes megoldást! Állítsd össze, fedd le, vagy kombináld a lapokat,

A kártyákat kedves szerint összeillesztheted, egymásra rakhatod, variálhatod és mozgathatod. Keltsd őket életre és segíts a játékostársaidnak kitalálni, hogy mire gondolsz. A lehetőségek száma végtelen! Tedd próbára a kreativitásod, nincsenek korlátok!

A játék tartalma:

-60 átlátszó kártyalap
-65 feladvány-kártya
-35 zseton
-1 játékszabály

Az imagine társasjátékot maximum 8 fő játszhatja egyszerre, de a játék elkezdéséhez minimum 3 emberre van szükség. A játék ideje hozzávetőlegesen 30 perc. Az imagine-t 12 éves kor felett ajánljuk.

 

További játékainkért kattints ide: TÁRSASJÁTÉKOK

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Imagine társasjáték” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.