Barion Pixel

Imádom a kutyámat bögre kutyás gazdiknak

3.490Ft

Vicces bögre kutyás gazdiknak ezzel a felirattal: Imádom a kutyámat. Lepd meg egy olyan barátodat, vagy egy szerettedet, akinek kutyusa van. Biztos vagyok benne, hogy nagyon fog neki tetszeni és boldogan issza majd ebből a reggeli kávéját.

FONTOS: a bögrét ne tedd mikróba
Mosogatógépben nem tisztítható
Anyaga: kerámia
Mérete: 250 ml

1 készleten

Kiegészítők a bögréhez
 
      
Extrák a bögre mellé:
 
 

Leírás

Az imádom a kutyámat bögre paraméterei:

Fehér alapon napsárga színű állatimádós bögre. Rajta egy vörös hajú, kezében kutyát tartó lány figurájával és az alábbi felirattal: Imádom a (barátomat) KUTYÁMAT. Ajándékozd meg vele a barátnődet, vagy egy szerettedet. Minden kutyás gazdi örülne egy ilyen vicces és cuki bögrének.

Az űrtartalma 250 milliliter, az anyaga kerámia. Fontos, hogy mikrohullámsütőbe nem szabad tenni, illetve mosogatógépben nem szabad tisztítani.  A bögrét semleges mosószerrel kézmeleg vízben lehet megtisztítani.

A kutyás bögrét hozzá illő vidám, színes díszdobozban küldjük el neked, tehát egyből át tudod adni a barátodnak, vagy a szerettednek. Nem kell külön a csomagolással foglalkozni. Azonban, ha te még is szeretnéd ezen felül becsomagolni, akkor kattints a csomagolási ötleteinkre és nézd meg a szebbnél szebb ajánlatainkat.

A bögre díszdoboza nem csak a színvilága miatt szép és különleges, hanem azért is, mert a hátulján az alábbi szöveg szerepel: “Ajándékot kapni jó. Ilyenkor érzed, hogy szeretnek és gondolnak Rád. Te most ebben a csodálatos helyzetben vagy. Kaptál egy Neked szóló ajándékot, amire ha bármikor ránézel, jó érzés kerít hatalmába. Erről az ajándékról mindig az a szeretted fog eszedbe jutni, akitől kaptad. Ez az igazi értéke ennek a bögrének, hogy összeköt Titeket! Az élet legfontosabb alkotóelemei azok az emberek, akik fontosak számodra és akiknek Te is fontos vagy. Ezért becsüld meg azt akitől kaptad!”

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Imádom a kutyámat bögre kutyás gazdiknak” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.