Hűtőmágnes kaparós térkép

6.990Ft

A hűtőmágnes kaparós térkép szuper ajándék ötlet utazóknak és azoknak, akik szeretnek kirándulni. A hűtőmágnes tökéletes ajándék lehet szülinapra, vagy karácsonyra. Nem csak kreatív meglepetés, hanem szuper dísze a lakásnak. Dobd fel vele a hűtőt és kaparj le minden országot a térképen, ahol már jártál.

Eredeti, jogtiszta termék!

Elfogyott

Leírás

A Hűtőmágnes kaparós térképről:

A népszerű kaparós térképek egy továbbfejlesztett verziója ez a hűtőmágnes ajándék. Szuper ajándék férfiaknak és nőknek is egyaránt. Helyezd a hűtőre a különböző kontinenseket és kezd el lekaparni azokat az országokat, ahol már jártál.
Ez az ajándék szuper meglepetés lehet azok számára, akik szeretnek utazni és utazásaik során gyűjtik a különböző mágneseket. Ezek a mágnesek nem csak kiváló dekoráló elemek, de minden egyes lekapart ország egy-egy emléket is hordoz magában.

Amikor csak ránézel, eszedbe jutnak a szép tájak, az ízletes ételek, az együtt töltött percek és élmények.  Azok a területek, amiket még nem kapartál le, mind egy újabb élményt tartogatnak számodra és, hogy mennyi felfedezetlen kaland vár még rád az életben. Ez a lekaparható világtérkép nem csak a konyhádban mutat jól, hanem feldobhatod vele bármelyik másik szobádat is. Tegyél föl a falra egy olyan lapot, vagy táblát, amin a mágnesek fönt maradnak és már is készen van a tuti kép.

A lekaparható térkép paraméterei:

A doboz 14 darab külön részből álló mágnest tartalmaz, amelyeket fölhelyezhetsz a hűtőre, vagy akár bármelyik szobába is egy mágneses falra. A doboz külseje elegáns, jól illik a belső tartalomhoz. Az ajándék egyből átadható, nem kell a csomagolással foglalkozni. Azonban, ha te úgy döntesz, hogy szeretnéd még is beborítani valami széppel, akkor nézz körbe a csomagolási ötleteink között. Találsz majd ott ajándéktasakokat és csomagoló papírokat is. Ha gondolod tegyél a térkép mellé még egy kísérő képeslapot is, néhány kedves sorral a belsejében. Ajándékozd ezt a kaparós térképet a testvérednek, a barátodnak, vagy akár a szüleidnek is. Ha karácsonyra, vagy születésnapra keresel ajándék ötleteket, akkor ezt a lehetőséget ne felejtsd el. A kaparós mágnessel a széles mosoly és az ölelés nem fog elmaradni, ezt garantáljuk.

További kaparós termékeinkért kattints az alábbi linkekre:
1. Kaparós térkép delux – kis méretű
2. Kaparós térkép fővárosok kiadás
3. Magyarország kaparós térkép
4. Lekaparható világtérkép – Rose gold változatban

 

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Hűtőmágnes kaparós térkép” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.