Választott terméked

Horoszkóp kulcstartó, horoszkópos ajándék

3.990Ft

 

A kép illusztráció! Amennyiben szeretnél rá kérni fityegőt, úgy az alábbi 6 db közül választhatsz. (FONTOSHa nem választasz egyet sem, akkor a kulcstartót díszítő fityegők nélkül készítjük!)

A Horoszkóp kulcstartó a képen szereplő felirattal és mintákkal készül, egyedül a név változik rajta.

A termék készítési ideje a fizetéstől/megrendeléstől számítva 7 munka nap.

Mit írjunk a Horoszkóp kulcstartódra?
 
Név
Mi a csillagjegyed?
 
csillagjegy (pl.: bika)
Fityegők a Horoszkóp kulcstartóhoz
 
      
Kiegészítők a Horoszkóp kulcstartóhoz
 
   

Leírás

Ha ajándék után nézelődsz és legyen szó barátnőről, barátról, vagy testvérről, akkor ez a mesélő kulcstartó tökéletes választás lehet neki. Itt megtalálhatod mind a 12 csillagjegy saját darabját. A horoszkóp kulcstartókon az egyes csillagjegyek pozitív tulajdonságai szerepelnek, mint péládul hűséges, extravagáns, jó barát, okos, stb. Egy szóval olyan dolgok, amik az adott személyre igazak lehetnek. Minden típus medáljának felső részén a kulcstartó tulajdonosának a keresztneve, vagy a beceneve szerepel, így válik még egyedibbé. A horoszkóp kulcstartót ajándékozhatod ballagásra, a tesód születásnapjára, a barátnőd névnapjára, vagy kedveskedhetsz vele egy átlagos hétköznapon is. Mivel az illető jó tulajdonságai szerepelnek rajta, ezért ez egy kiváló motiváló kulcstartó. Annak érdekében, hogy misztikus és ezoterikus hangulatúvá varázsoljuk őket, minden medált apró csillagmintákkal és az adott csillagjegy grafikájával díszítjük. Amennyiben szeretnéd még inkább személyreszabni a kulcstartót, válassz hozzá egy-két díszítő fityegőt is és dobd fel velük a Mesélő ajándékodat.

A termék készítési ideje a fizetéstől/megrendeléstől számítva 7 munka nap.

Milyen adatok kerülhetnek a medálra? 

A kulcstartó medálja a képeken szereplő felirattal készül, horoszkóptól függően. Egyedüli változó elem a medálon a név, amelyet Te adhatsz meg.

Milyen alkalmakra ajánljuk? 

Ez a Mesélő kulcstartó fantasztikus meglepetés lehet bármely alkalomra, akár születésnapra, névnapra, Karácsonyra, vagy akár ballagásra is. Biztos lehetsz benne, hogy az örömkönnyek és a fülig érő mosoly nem maradnak el.

A választott termék paraméterei: 

A kulcstartó medálja rozsdamentes, törhetetlen nemesacélból készül. Nem kopik és nem színeződik. A díszítő fityegők alapanyaga antikolt tibeti ezüst. Maga a kulcstartó fémötvözetből készül. A medálon lévő feliratokat úgynevezett lézerégetéssel készítjük, tehát a szöveg soha sem fog lekopni, vagy eltűnni. Örök emlék marad egy Mesélő ajándék formájában.

Méretek:

A nemesacél kör medál 3,4 cm átmérőjű és 1 mm vastag.  A kulcstartó teljes hossza 8-9 cm, tehát egy női táskában gond nélkül megtalálható és egy férfi kezében is kényelmesen elfér.