Hiányzol nekem kulcstartó

4.690Ft

Szívhez szóló egyedi ajándék. Mondd el egy “Hiányzol nekem” kulcstartóval, hogy mennyire szereted őt. Küld el anyukádnak, vagy lepd meg vele a nagymamát. <3

Maximum négy figura szerepelhet rajta. Az egyes figurákat te választhatod ki. Minden családtag grafikája fölé gravírozzuk a keresztnevét, vagy a becenevét is.

FONTOS: az egyes nevek megadásakor ÍRD MELLÉ azt is, hogy kicsoda ő. Pl.: Emma (kislány), Nóra (Anya), Luca (nagylány). Így tudni fogjuk, hogy a választott grafikához melyik nevet társítsuk!

A figurák balról jobbra, olyan sorrendben fognak a medálra rákerülni, amilyen sorrendben TE LEÍROD!

A kép illusztráció! Amennyiben szeretnél rá kérni fityegőt, úgy az alábbi 6 db közül választhatsz. (FONTOSHa nem jelölsz be egyet sem, akkor a kulcstartót díszítő fityegők nélkül készítjük!) 

A termék készítési ideje a fizetéstől/megrendeléstől számítva 3-4 munka nap. Ha gyorsabb készítést szeretnél, jelöld be ezt alul az extráknál . A sürgős készítés díja +1000 Ft.

Ki az, aki hiányzik neked?
 
(Pl.: Hiányzol mama)
Milyen nevek kerüljenek a kulcstartóra?
 
Pl.: Emma (kislány), Luca (lánybaba)
Figurák a kulcstartóhoz (max. 4 választható)
 
      
Bájos kiegészítők a termékhez
 
   
Fityegők a hiányzol nekem kulcstartóhoz
 
      
Extrák a kulcstartó mellé:
 
 
Ajánlott csomagolás a termékhez
 
 

Leírás

A Hiányzol nekem kulcstartó paraméterei:

A koronavírus járvány sokakat kényszerít nehéz helyzetbe. Sokan, többek között mi is, átélik a családtól való elszakadás érzését. Jelenleg az a legfontosabb, hogy tartsunk távolságot, de persze a szívünk továbbra is vágyik a testvérünk, az édesanyánk, édesapánk, vagy a nagymamánk közelségere.

A “hiányzol nekem” kulcstartó megalkotásakor arra gondoltam, hogy szeretnék egy olyan kulcstartót létrehozni, ami a lehető legfontosabb üzeneteket tartalmazza és, amit eltudsz küldeni ajándékba egy szerettednek. Ha például hiányzik neked az édesanyád, vagy a gyermekeidnek a nagymamájuk, akkor ez a kulcstartót a lehető legjobb ajándék lehet most. A nagymama, amikor ránéz örömmel telik meg a szíve, mert tudja, hogy a szerettei most is gondolnak rá és hamarosan eljön az idő, amikor újra ölelhetjük egymást.

Fontos információk:

A nemesacél szögletes medál 4 cm méretű és 1 mm vastag. Masszív anyag, nem lehet eltörni. A teljes kulcstartó 8-9 cm hosszúságú, tehát egy női táskában könnyedén megtalálható, de egy férfi kezében is kényelmesen elfér. A Hiányzol nekem kulcstartó karikájára a lakáskulcs, vagy a kocsikulcs könnyedén fölhelyezhető. A kulcstartó karika 3 cm átmérőjű. A medálra kerülő szövegek és grafikák gondos szerkesztői munka után lézergravírozással kerülnek a medál felületére.

A kulcstartóra fityegőket is választhatsz. Összesen 6 különböző típusból válogathatsz.

Mibe van csomagolva a gravírozott ajándék? Hogyan kapom meg?

Az egyedi kulcstartót Mesélő Ajándékos díszhátlapba és átlátszó fóliába csomagolva küldjük el neked. Ha ajándékba adod, nem kell bajlódnod a csomagolással, mert a termék egyből átadható az ajándékozottnak. Azonban ha ezen felül szeretnél hozzá díszdobozt, ajándéktasakot, vagy csomagolópapírt választani, akkor az alábbi linken minden segítséget megtalálsz hozzá: CSOMAGOLÁSI ÖTLETEK

FONTOS: a Hiányzol nekem kulcstartót kérheted egyből az ajándékozott címére. Így még egyszerűbb az átadás folyamata és csökkentheted vele az érintkezések számát. A számlát, pedig az etikusság jegyében az általad megadott e-mail címre küldjük el. 

Ha szeretnél a témához kapcsolódó  további termékeket látni, akkor kattints erre a linkre és nézd meg miket ajánlunk még:
Fogjunk össze termékek

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Hiányzol nekem kulcstartó” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.