Hétköznapi hős kulcstartó

4.190Ft

Gravírozott, elismerő ajándék. A Hétköznapi hős kulcstartó személyre szabottan készül el. Add ajándékba egy igazi hétköznapi hősnek. Megérdemli! <3

A kép illusztráció! Amennyiben szeretnél rá kérni fityegőt, úgy az alábbi 6 db közül választhatsz. (FONTOSHa nem jelölsz be egyet sem, akkor a kulcstartót díszítő fityegők nélkül készítjük!) 

A termék készítési ideje a fizetéstől/megrendeléstől számítva 3-4 munka nap. Ha gyorsabb készítést szeretnél, jelöld be ezt alul az extráknál . A sürgős készítés díja +1000 Ft.

Milyen feliratot szeretnél látni a medálon?
 
Fityegők a hétköznapi hős kulcstartóhoz
 
      
Extrák a kulcstartó mellé:
 
 
Ajánlott csomagolás a termékhez
 
 

Leírás

A Hétköznapi hős kulcstartó paraméterei:

A sok hollywood-i film miatt azt gondoljuk, hogy csak a szuperképességekkel rendelkező híres fickó, vagy nőci lehet a világ hőse. De mi van akkor, ha ők csak a mozivásznon léteznek? Nos akkor a világot a jól ismert hétköznapi hősök mentik meg. A napjainkban megjelenő Koronavírus járvány sokunkat taszított karanténba, azonban rengeteg ember ezekben a percekben is hősiesen küzd értünk és, hogy túl legyünk ezen a nehéz időszakon. Orvosok, ápolók, futárok, bolti eladók, rendőrök, mentősök, postások, árufeltöltők és még nagyon sok szakmabelit érint ez a dolog.

Ha van a családodban, vagy az ismeretségi körödben olyan személy, akinek szeretnél köszönetet mondani, akkor ez a Hétköznapi hős kulcstartó remek ajándék lehet számára. A gravírozott kulcstartó nemesacél medálját személyre szabottan készítjük el. Meg kell adnod hozzá az ajándékozott foglalkozását, hogy személy szerint kinek szánod, illetve a neveteket, akik hazavárják őt.

Fontos információk:

A nemesacél szögletes medál 4 cm méretű és 1 mm vastag. Masszív anyag, nem lehet eltörni. A teljes kulcstartó 8-9 cm hosszúságú, tehát egy női táskában könnyedén megtalálható, de egy férfi kezében is kényelmesen elfér. A Hétköznapi hős kulcstartó karikájára a lakáskulcs, vagy a kocsikulcs könnyedén fölhelyezhető. A kulcstartó karika 3 cm átmérőjű. A medálra kerülő szövegek és grafikák gondos szerkesztői munka után lézergravírozással kerülnek a medál felületére.

A kulcstartóra fityegőket is választhatsz. Összesen 6 különböző típusból válogathatsz.

Mibe van csomagolva a gravírozott ajándék? Hogyan kapom meg?

Az egyedi kulcstartót Mesélő Ajándékos díszhátlapba és átlátszó fóliába csomagolva küldjük el neked. Ha ajándékba adod, nem kell bajlódnod a csomagolással, mert a termék egyből átadható az ajándékozottnak. Azonban ha ezen felül szeretnél hozzá díszdobozt, ajándéktasakot, vagy csomagolópapírt választani, akkor az alábbi linken minden segítséget megtalálsz hozzá: CSOMAGOLÁSI ÖTLETEK

FONTOS: a Hétköznapi hős kulcstartót kérheted egyből az ajándékozott címére. Így még egyszerűbb az átadás folyamata és csökkentheted vele az érintkezések számát. A számlát, pedig az etikusság jegyében az általad megadott e-mail címre küldjük el. 

Ha szeretnél a témához kapcsolódó  további termékeket látni, akkor kattints erre a linkre és nézd meg miket ajánlunk még:
Fogjunk össze termékek

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Hétköznapi hős kulcstartó” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.