Barion Pixel

Harry Potteres szülinapi képeslap

790Ft

Bordó és arany színű, varázslatos szülinapi képeslap, Harry potteres stílusban. Lepd meg vele egy Harry Potter rajongó szerettedet.

Anyaga: papír
Méret: 12,2 x 17,5 cm

Elfogyott

Leírás

A Harry Potteres szülinapi képeslap paraméterei:

Nem tudom hogy vagy vele, de én ha meglátok egy Harry Potter témájú akármit, rögtön elindul a fejemben az a bizonyos intro dal. Ismerős ugye? 🙂 Nos, ennél a képeslapnál sem volt másképp. Fémes, arany szegélyű lap, gyönyörű bordó színnel, az egyes házak grafikájával díszítve. Már ez így önmagában is elég lenne, na de így, hogy ez a képeslap még szülinapi témájú is, így még klasszabb.

A képeslap legtetején a jellegzetes villám alakú heg és Harry szemüvege díszeleg. Ezek alatt az alábbi feliratot olvashatod: Néhány ember arra született, hogy a világot egy CSODÁLATOS hellyé változtassa. A képeslap belsejében. pedig ezt a szöveget láthatod:  Boldog születésnapot.

Milyen alkalmakra ajánljuk? 

Ez a harry potteres szülinapi képeslap pompás kiegészítő meglepetés lehet a születésnapi ajándék mellé. Ajándékozd meg vele egy olyan szerettedet, vagy barátodat, aki imádja a Harry Potter témájú dolgokat. 🙂

A képeslap kitöltéshez összegyűjtöttünk neked pár idézetet is. Használd őket  nyugodt szívvel:

1. „Azt kivánom születése napján:
Legyen áldás minden gondolatján,
Reggel, este boldogság köszöntse,
Munkájának legyen jó gyümölcse.” ( Zigány Árpád)

2. „Rohannak az évek, de te boldog és gyönyörű legyél! Engedd el a tegnapot, mert ott a holnap, hogyha mindent újra kezdenél! Le is éghet a gyertya, meg az összes év ki van rúgva! És ne feledd: nem biztos mindig, hogy a könnyű, néha csak a nehéz út ad épülést!” ( Kowalsky meg a Vega)

3. „Arcodon a napsugár fényes mosolya, szívedben az ifjúság örök illata. Kívánom, álmaid mindig elérhesd, vágyak szárnyán lelkedet magasba repíthesd. Ragyogjanak fényesen rád a csillagok, kívánok nagyon boldog születésnapot.” ( Motiva zenekar)

4. ” Szülinapod végre elérkezett, egy szerető szív rólad megemlékezett, adassék meg, minden mire szíved vágyik, élj boldogan még nagyon sokáig!” ( Ismeretlen)

5. ” A mosásban kicsit összementél, megint egy évvel öregebb lettél. Ne felj, jön még télre tavasz, ennyi idős is csak egy évig maradsz! BOLDOG SZÜLINAPOT!”  ( Ismeretlen)

Tetszett a Harry Potteres szülinapi képeslap, de megnéznél még más lapokat is? Akkor kattints erre a linkre: KÉPESLAPOK

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Harry Potteres szülinapi képeslap” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük