Harry Potter: Roxforti Csata

16.990Ft

Éld át a Harry Potter sorozat sorsdöntő csatáját! Harry, Ron, Hermione és Neville bátorságán és együttműködésén múlik, hogy megmenekül-e a varázslóiskola, és sikerül-e megakadályozni Voldemort pusztítását.

A Harry Potter: Roxforti csata társasjáték minden varázsló és mugli számára lebilincselő élményt nyújt.

AJÁNLOTT ÉLETKOR: 11-99
JÁTÉKOSOK SZÁMA: 2-4
JÁTÉKIDŐ: 30-60 perc

Elfogyott

Leírás

A Harry Potter: Roxforti Csata társasjáték paraméterei:

A Harry Potter: Roxforti csata című családi, vagy baráti társasjáték a varázslatos kalandok lebilincselő játéka. Összesen 2-4 fő játszhatja, a játék időtartama 30-60 perc, tehát egy kellemes vasárnapi délutánon tökéletes program. A társast 11 éves kor fölött ajánljuk, de felnőtt segítségével kisebb gyerekek is játszhatják.

A Harry Potteres játék menetéről:

Visszatért. Ő, akit nem nevezünk nevén újra itt van köztünk: egyre erősebb, és serege napról napra növekszik. Csak Ti akadályozhatjátok meg, hogy átvegye az uralmat a varázslóvilág felett! Ahhoz, hogy feltudjátok venni a harcot a Sötét Nagyúrral és csatlósaival, minden bátorságotokat és tudásotokat össze kell szednetek, de még az összes barátotok segítségére is szükségetek lesz!

Győzzétek le a sötét erőket! A feladat pakliról paklira nehezedek: csak együtt juthattok előrébb! Tanuljatok varázslatokat, szerezzetek különleges tárgyakat, és ne feledjétek: ez még csak a kezdet!

A Harry Potter: Roxforti csata a világhírű filmsorozatból ismert karaktereket és látványvilágot a történet minden izgalmával együtt dolgozza fel, és a végeredmény egy olyan játék lett, amely minden varázsló és mugli számára izgalmakat rejt. A láda hét különböző, fokozatosan nehezedő kalandos kihívást rejt, amik egy-egy film történéseit dolgozzák fel, kezdve a Varázslóiskolában töltött első évtől egészen a legendás Roxforti csatáig.

Az egyes szintek többször újrajátszhatók, és minden alkalommal új kihívással nézhettek szembe attól függően, hogy a négy főhős – Harry. Hermione, Ron és Neville – közül kit választotok. Mindig más és más taktika vezet győzelemre –  de vajon sikerül megtalálnotok a nyerő stratégiát?

A kalandok ládája a kezedben van, hát vágj bele, és mondd hangosan: ALOHOMORA!

A Harry Potter: Roxforti csata társasjáték tartalma:

  • 1 db Játéktábla
  • 252 db kártya (47 kicsi, 142 normál, 63 nagy)
  • 4 db dobókocka
  • 7 db játékdoboz
  • 7 db játékszabály
  • 4 db játékostábla
  • 8 db gonosz irányítás jelölő
  • 70 db jelölő (35 támadás, 25 befolyás, 4 egészség, 2 pajzs, 4 egyéb)

Ha a Roxforti csata társasjátékon kívül mást is megnéznél, akkor a további társasjátékainkat ezen a linken keresztül éred el: JÁTÉKOK

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Harry Potter: Roxforti Csata” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.