Barion Pixel

Gyönyörű Anyák napi képeslap édesanyáknak

850Ft

Szívet melengető, kiegészítő Anyák napi ajándék édesanyáknak. Virágokkal díszített képeslap, kedves szöveggel a külsején és a belsején.

Anyaga: Papír
Mérete:12,2 x 17,5 cm

1 készleten

Leírás

Az édesanyáknak készült Anyák napi képeslap paraméterei:

Meseszép, virágos külsejű anyák napi képeslap, amely remek kiegészítő meglepetés édesanyáknak. A lap színvilága: rózsaszínes, zöldes, fehéres. Igazi anyás külsejű lap. A lap elején ez a felirat olvasható: Édesanyám! Ha csak egy virág volna, én azt is megkeresném. Ha csak egy csillag gyúlna, fényét ide vezetném. Ha csak egy madár szólna, megtanulnék a hangján…

A belsejében ez a folytatás olvasható:  …ami csak szép s jó volna, Édesanyámnak adnám. Boldog Anyák napját!

Hát nem gyönyörű ennek a képeslapnak a külseje és a szövege? Biztos vagyok benne, hogy ha ezt ajándékozod az anyukádnak, akkor oda és vissza lesz tőle.

A képeslap kitöltéshez összegyűjtöttünk neked pár idézetet is. Használd őket  nyugodt szívvel:

1.”Ha csak egy virág volna, én azt is megkeresném. Ha csak egy csillag gyúlna, fényét idevezetném. Ha csak egy madár szólna, megtanulnék hangján. Ami csak szép s jó volna, édesanyámnak adnám.” ( Létay Lajos)

2.”Hogyha virág lennék, ölelnék jó illattal; Hogyha madár lennék, dicsérnélek zengő dallal; hogyha mennybolt lennék, aranynappal, ezüstholddal, beragyognám életedet csillagokkal. Virág vagyok: ékes piros szirmú, gyönge rózsaág; madár vagyok: fényes dalt fütyülő csöpp rigócskád; eged is: szépséges aranynappal, ezüstholddal, beragyogom életedet csillagokkal.” (Pákolitz István)

Tetszett az anyák napi képeslap, de megnéznél még más lapokat is? Akkor kattints erre a linkre: KÉPESLAPOK

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Gyönyörű Anyák napi képeslap édesanyáknak” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Milyen alkalmakra ajánljuk? 

Ez a Mesélő ajándék kiváló kiegészítő meglepetés lehet az Anyák napi ajándék mellé. Kedves gesztus egy bájos képeslap formájában.

A választott termék paraméterei: 

A képeslap anyaga kartonpapír, külseje fóliázott. A lap elején és a belsejében is található felirat.

Méretek:

A képeslap méretei „becsukott” állapotban: 14×19 cm