Gyermeklánc emlékőr kulcstartó

4.490Ft

Gyönyörű, emlékőr mesélő kulcstartó, amely a gyermekeid, vagy az unokáid születésének emlékeit őrzi. A nemesacél medál aljába cuki kis gyerek fejeket gravírozunk attól függően, hogy milyen nemű gyermek kerül a medálra. A gravírozott kulcstartóra ha választasz néhány charmot is, akkor még személyesebbé tudod tenni az ajándékot. Add ajándékba anyának, apának, vagy a nagymamának. Az örömkönnyek és a fülig érő mosoly garantáltak.

A kép illusztráció! Amennyiben szeretnél rá kérni fityegőt, úgy az alábbi 6 db közül választhatsz. (FONTOSHa nem választasz egyet sem, akkor a kulcstartót díszítő fityegők nélkül készítjük!) 

Kérlek a feliratok megadásánál ügyelj arra, hogy mindent helyesen írj le, illetve amennyiben egy mezőt üresen hagysz, azt mi is figyelmen kívül fogjuk hagyni. 

A termék készítési ideje a fizetéstől/megrendeléstől számítva 3-4 munka nap. Ha gyorsabb készítést szeretnél, jelöld be ezt alul az extráknál . A sürgős készítés díja +1000 Ft.

Mit írjunk rá a Gyermeklánc kulcstartódra?
 
Első gyermek neve, születési dátuma:
Második gyermek neve, születési dátuma:
Harmadik gyermek neve, születési dátuma:
Fityegők a Gyermeklánc kulcstartóhoz
 
      
Extrák a kulcstartó mellé:
 
 

Leírás

A gyermeklánc emlékőr kulcstartó paraméterei:

Az emlékőr kulcstartó csepp alakú nemesacél medálján a gyermekek, vagy az unokák keresztnevei és a születésük dátuma szerepel. Ajándékozd meg vele a nagymamát, az anyukádat, vagy az édesapádat. Ezt a Mesélő Kulcstartót más néven az édesapák kincsének is hívjuk, mert élete legszebb kincseit, a gyermekeit hordozza magában. Minden egyes dátum felidézi számára azokat a felejthetetlen perceket, amikor apa lett, amikor megérkezett a második csöppsége, vagy akár azt is, amikor a harmadik babucit tartotta először a karjai között.

Az egyedi ajándék kulcstartóra választhatsz hat fajta tibeti ezüst charm közül is. Ezek még személyesebbé teszik a kulcstartót. A nemesacél csepp medál 4 cm méretű és 1 mm vastag. Masszív anyag, nem lehet eltörni. A teljes kulcstartó 8-9 cm hosszúságú, tehát egy férfi kezében kényelmesen elfér és egy női táskában is gond nélkül megtalálható. A kulcstartó karikájára a lakáskulcs, vagy a kocsikulcs könnyedén fölhelyezhető. A kulcstartó karika 3 cm átmérőjű. A medálra kerülő szövegek és grafikák gondos szerkesztői munka után lézergravírozással kerülnek a medál felületére. A szöveg a medálról nem tud eltűnni, vagy lekopni. Időtálló emlékőr kulcstartó.

Az egyedi kulcstartót Mesélő Ajándékos díszhátlapba és átlátszó fóliába csomagolva küldjük el neked. Ha ajándékba adod, nem kell bajlódnod a csomagolással, mert a termék egyből átadható az ajándékozottnak. Azonban ha ezen felül szeretnél hozzá díszdobozt, ajándéktasakot, vagy csomagolópapírt választani, akkor az alábbi linken minden segítséget megtalálsz hozzá: CSOMAGOLÁSI ÖTLETEK

Milyen alkalmakra ajánljuk az emlékőr kulcstartót? 

Ez a mesélő kulcstartó tökéletes meglepetés lehet édesapáknak, édesanyáknak, nagymamáknak és nagypapáknak egyaránt. Mivel az emlékőr kulcstartó a családotokról mesél, ezért ezzel az gravírozott ajándékkal garantáltan nem lőhetsz mellé. Az örömkönnyek és a fülig érő mosoly biztosan nem maradnak el.

Tuti ajándékozási tipp névnapra:

Válaszd a gyermeklánc emlékőr kulcstartónkat egy szeretted névnapi ajándékaként. Ha például anyának adod, akkor rendelj mellé egy cuki névnapi képeslapot is. A gravírozott kulcstartót tedd a lap belsejébe, a képeslap másik felére, pedig írj néhány kedves sort, esetleg rajzolj valami szépet, vagy ragassz bele egy fényképet. Sokkal emlékezetesebb lesz így az átadás pillanata. Soha se feledkezz meg arról, hogy ajándékozni úgy a legjobb, ha élmény is társul hozzá!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Gyermeklánc emlékőr kulcstartó” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.