Választott terméked

Gyermeklánc emlékőr kulcstartó

3.890Ft

 

A kép illusztráció! Amennyiben szeretnél rá kérni fityegőt, úgy az alábbi 6 db közül választhatsz. (FONTOSHa nem választasz egyet sem, akkor a kulcstartót díszítő fityegők nélkül készítjük!) 

Kérlek a feliratok megadásánál ügyelj arra, hogy mindent helyesen írj le, illetve amennyiben egy mezőt üresen hagysz, azt mi is figyelmen kívül fogjuk hagyni. 

Fityegők a Gyermeklánc kulcstartóhoz
 
      
Mit írjunk rá a Gyermeklánc kulcstartódra?
 
Első gyermek neve, születési dátuma:
Második gyermek neve, születési dátuma:
Harmadik gyermek neve, születési dátuma:

Leírás

Rendelj Apának egy olyan emléket, amire ha ránéz mindig boldogsággal telik meg a szíve. Ezt a Mesélő Kulcstartót más néven az édesapák kincsének is hívjuk, mert élete legszebb kincseit, a gyermekeit hordozza magában.  Minden egyes dátum felidézi számára azokat a felejthetetlen perceket, amikor apa lett, amikor megérkezett a második csöppsége, vagy akár azt is, amikor a harmadik babucit tartotta először a karjai között.

A termék készítési ideje a fizetéstől/megrendeléstől számítva 7 munka nap.

Milyen adatok kerülhetnek a medálra? 

A nemesacél, csepp alakú medálra rákerülhetnek a gyerekek nevei és a születésük dátuma. A medál alját attól függően, hogy fiúk, vagy lányok szerepelnek rajta, édes baba fejes grafikákkal díszítjük.

Milyen alkalmakra ajánljuk? 

Ez a Mesélő Ajándék tökéletes meglepetés lehet édesapáknak és nagypapáknak egyaránt. Mivel ez a kulcstartó a családotokról mesél, ezért ezzel az ajándékkal garantáltan nem lőhetsz mellé. Az örömkönnyek és a fülig érő mosoly biztosan nem maradnak el.

A választott termék paraméterei: 

A kulcstartó medálja rozsdamentes, törhetetlen nemesacélból készül. Nem kopik és nem színeződik. A díszítő fityegő alapanyaga antikolt tibeti ezüst. Maga a kulcstartó fémötvözetből készül. A medálokon lévő feliratokat és grafikákat úgynevezett lézerégetéssel készítjük, tehát a szövegek és a minták soha sem fognak lekopni, vagy eltűnni. Örök emlék marad egy Mesélő ajándék formájában.

Méretek:

A nemesacél csepp alakú medál 4 cm nagyságú és 1 mm vastagságú A mackó és a focilabda fityegő 1,5 cm-es méretű. A kulcstartó teljes hossza 8-9 cm, tehát kényelmesen elfér apa kezében.