Barion Pixel

Gyereksereg kulcstartó, gravírozott

5.790Ft

Csodás, gravírozott kulcstartó a gyerekek, vagy az unokák keresztnevével és a születésük dátumával. Egyedi és különleges ajándék ötlet anyák napára anyukáknak, vagy nagymamáknak. A gravírozott kulcstartóra aranyos kis figurákat is választhatsz, amelyek még személyesebbé teszik az ajándékot.

A kép illusztráció! Amennyiben szeretnél rá kérni fityegőt, úgy az alábbi 6 db közül választhatsz. (FONTOSHa nem választasz egyet sem, akkor a kulcstartót díszítő fityegők nélkül készítjük!) 

A termék készítési ideje a fizetéstől/megrendeléstől számítva 3-4 munka nap. Ha gyorsabb készítést szeretnél, jelöld be ezt alul az extráknál . A sürgős készítés díja +1200 Ft.

Mit írjunk a Gyereksereg kulcstartódra?
 
Első 1,2 cm-es kicsi kör:
Első 2 cm-es lyukas kör:
Második 1,2 cm-es kicsi kör:
Második 2 cm-es lyukas kör:
Harmadik 1,2 cm-es kicsi kör:
Harmadik 2 cm-es lyukas kör:
Fityegők a Gyereksereg kulcstartóhoz
 
      
Extrák a kulcstartó mellé:
 
 

Leírás

A gravírozott gyereksereg kulcstartó paraméterei:

Gravírozott kulcstartó, amely a gyermekekről és a születésük napjáról mesél. A kulcstartó nemesacél medáljaira gyerek neveket és születési dátumokat gravírozunk. Meseszép emlékőrző kulcstartó. Szuper ajándék ötlet anyának, vagy a nagymamának. Baba köszöntő meglepetésként is javasoljuk.

A nemesacél lyukas kör medálok 2 cm méretűek és 1 mm vastagok. A csillag kivágásos kör medálok 1,2 cm átmérőjűek és 1 mm vastagok. A kulcstartó súlya ideális. A gravírozott kulcstartóra tibeti ezüst fityegőket és ásvány gyöngyöt is választhatsz, amely még személyesebbé varázsolja az ajándékot. A kulcstartó mérete 8-9 cm,  karikájára a lakáskulcsok, vagy a kocsikulcs könnyen rátehető. Méretéből adódóan egy férfi kezében kényelmesen elfér, illetve egy női táskában is könnyedén megtalálható.  A kulcstartó karikájára a lakáskulcs, vagy a kocsikulcs könnyedén fölhelyezhető. A kulcstartó karika 3 cm átmérőjű. A medálra kerülő szövegek és grafikák gondos szerkesztői munka után lézergravírozással kerülnek a medál felületére.

Az egyedi kulcstartót Mesélő Ajándékos díszhátlapba és átlátszó fóliába csomagolva küldjük el neked. Ha ajándékba adod, nem kell bajlódnod a csomagolással, mert a termék egyből átadható az ajándékozottnak. Azonban ha ezen felül szeretnél hozzá díszdobozt, ajándéktasakot, vagy csomagolópapírt választani, akkor az alábbi linken minden segítséget megtalálsz hozzá: CSOMAGOLÁSI ÖTLETEK

Ha ajándékba adod:

Minden ember számára a család a legfontosabb. Ezt a kulcstartót, pedig pontosan úgy alkottuk meg, hogy minden szeretted rajta legyen. Így bárhová mész mindig veled lesznek majd azok, akiket a legjobban szeretsz. Ha ajándékba adod a gyereksereg kulcstartót, akkor ügyelj arra is, hogy az ajándékozás élménye is szívet melengető legyen. Ragaszd bele egy szép képeslapba , a képeslap másik oldalába, pedig egy képet a gyerekekről. Írj bele egy kedves idézetet és így add át az ajándékozottnak. Az örömkönnyek és a széles mosoly garantáltak.

Tuti ajándékozási tipp karácsonyra:

Az ajándékozás élménye akkor a legszebb, ha nem csak a tárgyat adod át a szerettednek, hanem vele együtt egy felejthetetlen élményt is. Ha te is szeretnél így ajándékozni, akkor olvasd el a mi ötletünket:

Lehet, hogy mindenki ajándéka a karácsonyfa alatt van, de légy különc és a te ajándékod egyelőre lapuljon a hátad mögött, vagy a gyereksereg kulcstartó esetében a zsebedben. Karácsony este minden házban finomságok készülnek és mindenki sürög-forog. Használd ki, hogy nem figyelnek és osonj oda a szépen megterített asztalhoz. Tudakold meg, hogy hova fog ülni az ajándékozottad. Ha például apát szeretnéd meglepni, ő szinte biztos, hogy az asztalfőnél fog ülni. Fogd a gravírozott kulcstartót, fordítsd meg a tányérját és rejtsd alá. Ha egyszerűbb rejtést szeretnél, akkor készíts szalvétából egy szép díszt és bújtasd a kulcstartót az alá. Hidd el, amikor megtalálja az ajándékot, hatalmas lesz az öröm.

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Gyereksereg kulcstartó, gravírozott” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük