Barion Pixel

Grincs család bögre

4.290Ft

Karácsonyi ajándék bögre, grincs család kiadásban. Ha imádod a grincset, akkor ez a bögre biztosan a szíved csücske lesz. Saját nevekkel, és családnévvel készítjük.

FONTOS: az egyes nevek megadásakor ÍRD MELLÉ azt is, hogy kicsoda ő. Pl.: Emma (lány), Nóra (Anya), Bence (fiú), Laci (Apa). Így tudni fogjuk, hogy az adott grafikához melyik nevet társítsuk!

Anyaga: kerámia
Mérete: 250 ml

Milyen családnév kerüljön a bögrére?
 
Milyen nevek kerüljenek a bögrére?
 
Választható csomagolás:
 
  
Kiegészítők a bögréhez
 
      
Extrák a bögre mellé:
 
 

Leírás

A grincs család bögre paraméterei:

Ha karácsony, akkor Grincs! Az ünnep egyik legdivatosabb karaktere a kis zöld, gonoszkodó lény. Pontosan ezért bátorkodtunk elkészíteni ezt a grincs családos bögrét. Minden grincs a családod egyik tagját jelöli. A figurák fölé a nevük is felkerül, illetve a bögre tetejére a család neveteket szublimáljuk. Karácsony napján kapcsold be a Grincs filmet, vagy mesét, kuckózz be a szeretteiddel és kortyolgasd ebből a bögréből a forró csokit, vagy kakaót.

Hogyan érkezik hozzám a bögrém?

A bögrét ütés álló dobozba csomagolva küldjük el neked. Ha szeretnéd az ajándékozás élményét még szebbé varázsolni, akkor válassz mellé egy szép képeslapot, ajándéktasakot, vagy csomagolópapírt. Ha a csomagolás ötleteinkre rákattintasz, még kötözőt és masnit is tudsz a bögre mellé választani.

Tetszett a grincs család bögre, de megnéznél még más karácsonyi ajándék ötletet is? Akkor kattints ide és válogass kedvedre!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Grincs család bögre” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.