Gravírozott szülinapi ajándék kulcstartó

3.990Ft

Közeleg egy szeretted, vagy egy rokonod születésnapja? Akkor most ebben a percben nagyon jó helyen vagy, hiszen ezzel a mesélő kulcstartóval nem tudsz mellé lőni. Szuper gravírozott születésnapi ajándék ötlet fiúknak és lányoknak. Válassz rá még néhány díszítő fityegőt is, ami illik az ajándékozottad személyiségéhez.

A kulcstartó a képen szereplő szöveggel és szívecskével készül, egyetlen változó elem rajta a közepébe kerülő életkor, amelyet Te adhatsz meg a kulcstartóra!

A kép illusztráció! Amennyiben szeretnél rá kérni fityegőt, úgy az alábbi 6 db közül választhatsz. (FONTOSHa nem választasz egyet sem, akkor a kulcstartót díszítő fityegők nélkül készítjük!) 

A termék készítési ideje a fizetéstől/megrendeléstől számítva 3-4 munka nap. Ha gyorsabb készítést szeretnél, jelöld be ezt alul az extráknál . A sürgős készítés díja +1000 Ft.

Milyen szám kerüljön a szívecskébe?
 
Fityegők a szülinapi kulcstartóhoz
 
      
Extrák a kulcstartó mellé:
 
 

Leírás

A gravírozott szülinapi ajándék kulcstartó paraméterei:

Gravírozott szülinapi kulcstartó nemesacél medállal készül. Tuti ajándékötlet férfiaknak és nőknek egyaránt. Szívet melengető, személyre szabott szülinapi ajándék, amely az ünnepeltről mesél. A nemesacél medál külső körívén a jól ismert születésnapi idézet található: „Remek a hangulatom, ma van a szülinapom.” A medál belső részére egy nagy szívecskét gravírozunk annak a belsejébe, pedig az a szám kerül, amit te kérsz rá.

Szóval lehet ez a barátod, vagy szeretted 25., 30., vagy akár a 60. szülinapja, mi eltudjuk készíteni neked a lehető legcukibb szülinapi ajándékot. Válassz rá még néhány díszítő fityegőt is, ami illik az ajándékozottad személyiségéhez. A nemesacél medál 3,4 cm átmérőjű és 1 mm vastag, súlya ideális. A kulcstartó mérete 8-9 cm,  karikájára a lakáskulcsok, vagy a kocsikulcs könnyen rátehető. Méretéből adódóan egy férfi kezében kényelmesen elfér, illetve egy női táskában is könnyedén megtalálható. Az átadáskor garantáltan lesz puszi, ölelés és széles mosoly.

Az egyedi kulcstartót Mesélő Ajándékos díszhátlapba és átlátszó fóliába csomagolva küldjük el neked. Ha ajándékba adod, nem kell bajlódnod a csomagolással, mert a termék egyből átadható az ajándékozottnak. Azonban ha ezen felül szeretnél hozzá díszdobozt, ajándéktasakot, vagy csomagolópapírt választani, akkor az alábbi linken minden segítséget megtalálsz hozzá: CSOMAGOLÁSI ÖTLETEK

Egyéb szülinapi kulcstartóink ezen a linken: kulcstartók

Ha ajándékba adod:

Ez a gravírozott szülinapi ajándék kulcstartó szívet melengető ajándékötlet. Nyugodt szívvel ajándékozhatod az apukádnak, az anyukádnak, a testvérednek, nagyszüleidnek, vagy akár egy barátodnak is, aki épp most fogja ünnepelni a szüketésnapját . A széles mosoly és az ölelés garantáltak.

Tuti ajándékozási tipp születésnapra:

Ha közeleg a szeretted szülinapja, akkor itt az ideje, hogy azt is megtervezd, hogyan adod át az ajándékot. A mi ötletünkhöz szükséged lesz jó sok újságpapírra egy kisebb és egy nagy dobozra. Fogd a kulcstartót és tedd bele egy kisebb dobozkába és csomagold be egy szép szülinapi csomagolópapírral. Ezután tekerd körbe jó sok újságpapírral, míg nem egy nagy gombócot kapsz. A kapott ajándékot tedd bele a nagy dobozba és ezt is borítsd be csomagolóval. Ha meg vagy, tegyél rá kötözőt és egy nagy színes masnit. Az átadáskor figyeld, hogy az ajándékozott milyen arcot vág majd, amikor meglátja a viccet. Addig kell bontogatnia a meglepetést, míg nem elérkezik a kis dobozhoz.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Gravírozott szülinapi ajándék kulcstartó” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.