Gravírozott szerelem lakat kék színben, választható grafikával

5.190Ft

Kék színű, szögletes gravírozott szöveggel ellátott szerelem lakat. Romantikus évfordulós ajándék. Kattints rá, hogy melyik grafikával szeretnéd kérni a szerelemlakatodat, majd add meg rá a feliratokat. Lepd meg vele a párodat és akasszátok fel a megismerkedésetek helyszínén.

A lakat szív anyaga: alumínium és vas
Mérete: 9,5×4 centiméter

Mi tartozik az árba?
– kék szerelemlakat
– egyedi gravírozás
– elegáns tasak

A termék készítési ideje a fizetéstől/megrendeléstől számítva 3-4 munka nap. Ha gyorsabb készítést szeretnél, jelöld be ezt az extráknál. A sürgős készítés díja +1200 Ft.

FONTOS: Szerelemlakatot csak Kártyás fizetéssel és Utalással rendelhetsz. Az utánvéttel rendelt szerelemlakatokat nem készítjük el!

 

A bejelölt minta alapján, add meg a kívánt feliratokat:
 
(Pl.: minta2 esetén: Egy életen át, Kitti Ákos, 2010.11.12.
Extrák a szerelem lakat mellé:
 
 
5.190Ft
tipus Minta1 Minta2 Minta3 Minta4 Minta5
Clear selection

Leírás

A gravírozott kék színű szerelem lakat paraméterei:

Szépséges és letisztult külsejű gravírozott kék színű, szögletes szerelem lakat, amely az összetartozást fejezi ki. Különlegessége abban rejlik, hogy a szerelmetekről mesél és az ajándékozásakor nem csak egy tárgyat adsz, hanem egy szuper élményt is. Tökéletes ajándék évfordulóra, Valentin napra, házassági évfordulóra, nászajándékba, vagy csak hétköznapi meglepetésnek.

Fontos információk:

A Mesélő ajándékok egyik fő tevékenysége a kulcstartók és az ékszerek mellett, a szerelem lakat gravírozás. Tehát biztos lehetsz benne, hogy igényes és minőségi terméket küldünk számodra.

A szerelemlakat alumíniumból és az akasztója vasból készül. Mérete 9,5×4 centiméter. Mivel a szerelemlakat felületére a szöveg gravírozással készül, ezért soha sem fog lekopni, vagy eltűnni. A rendeléskor válaszd ki, hogy milyen mintával kéred a lakatodat, majd a mintának megfelelően add meg a feliratokat is. Ehhez a típusú lakathoz nem jár kulcs! Ha felülről nézed, láthatod az akasztó bemeneti nyílását, amelyben egy úgynevezett “kupak” található. A kupakot a felakasztás előtt távolítsd el, majd egyszerűen nyomd össze a lakatszerkezettel. Ha kattant, akkor többet a lakatot nem lehet kinyitni. Örökre zárva marad. Kérlek a zárszerkezettel ennek tudatában óvatosan bánj! Amíg nem akarod, hogy lezáródjon, addig ne játsz vele, ne nyomogasd lefele, és ügyelj rá, hogy a táskádban se nyomódhasson össze!

Mibe van csomagolva a szerelemlakat? Hogyan kapom meg?

A gravírozott szerelemlakatot egy átlátszó fóliába csomagoljuk, majd beletesszük egy elegáns tasakba és így küldjük el neked. Ha ajándékba adod, nem kell bajlódnod a csomagolással, mert a termék egyből átadható az ajándékozottnak. Azonban ha ezen felül szeretnél hozzá díszdobozt, ajándéktasakot, vagy csomagolópapírt választani, akkor az alábbi linken minden segítséget megtalálsz hozzá: CSOMAGOLÁSI ÖTLETEK

Szeretnél további romantikus ajándék ötleteket látni? Akkor kattints erre a linkre és nézd meg ezeket is:
PÁROS AJÁNDÉKOK

 

További információk

típus

minta1, minta2, minta3, minta4, minta5

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Gravírozott szerelem lakat kék színben, választható grafikával” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.