Gravírozott flaska szett édesapáknak

10.490Ft

Matt ezüst színű, vízszintesen szálra húzott flaska, 230 ml (8 OZ) űrtartalommal. A gravírozott flaska szett még 2 db rozsdamentes acél pohárkát és 1 db tölcsért is tartalmaz. Alkoholos italok tárolására alkalmas. Fekete színű díszdobozban küldjük!

Fontos: A flaska a képen szereplő szöveggel és grafikai elemekkel fog elkészülni. Egyetlen változó elem rajta a név és a dátum, amit Te adhatsz meg rá a felirat mezőbe írva!

2 készleten

Milyen név és dátum kerüljön a flaskára?
 
Extrák a flaska mellé:
 
 
Kategóriák: , Címkék: , ,

Leírás

Az édesapáknak készült gravírozott flaska szett paraméterei:

Nemesacél anyagú, személyre szabottan gravírozott flaska szett, amely tökéletes ajándék édesapáknak Apák napjára, Karácsonyra, vagy kerek születésnapra. A szett egy darab gravírozott laposüveget, 2 db acél poharat és egy darab utántöltő tölcsért tartalmaz.

A flaskát az alábbi szöveggel gravírozzuk meg: “Apa! Köszönöm, hogy felneveltél és, hogy mindig hittél bennem. Biztattál a végsőkig és egyengetted az utamat. Köszönöm, hogy akkor is kitartottál és szerettél, amikor nem volt bennem semmi szeretetre méltó. Nem tudok elég hálás lenni Neked azért, amit egész életeden át értem tettél. De tudom, hogy Te szavak nélkül is tudod és érzed, amit én…Mindennél jobban szeretlek!”.

A flaska aljába az általad megadott keresztnév és dátum fog kerülni. Nagyon praktikus, szép és szívet melengető ajándék ötlet ez egy édesapának.

FONTOS: a flaskát nyugodt szívvel töltsd fel alkohollal, vagy vízzel, de ne önts bele szénsavas folyadékot és gyümölcslevet! Használat előtt mindenképp mosd el kéz meleg vízben, mosogatószerrel.

Milyen csomagolásban érkezik meg hozzám a flaska szett?

A szett a gyártó által készített dobozban érkezik meg hozzád. A doboz belsejében az egyes elemek fekete színű, elegáns bársony tartóban helyezkednek el. Javasoljuk, hogy ajándékozás előtt tedd bele egy hozzáillő ajándéktasakba, vagy csomagold bele színes csomagolópapírba. Használhatsz a díszítéséhez kötözőt, vagy csillagmasnit is. Ezeket a kiegészítőket a csomagolási ötleteinken belül találod meg.

Tetszett a gravírozott flaska szett, de megnéznél még más apáknak szóló ajándék ötletet is? Akkor kattints ide és nézelődj kedvedre: AJÁNDÉK APÁNAK

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Gravírozott flaska szett édesapáknak” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.