Barion Pixel

Gravírozott ajándék | Gyermeklépcső kulcstartó

5.890Ft

Csodás, gravírozott ajándék, amely nem csupán egy egyszerű kulcstartó, hanem egy valódi emlékőrző is. Az egyedi kulcstartóra a gyermekek, vagy az unokák keresztnevei és a születésük dátuma kerülhet. Ha választasz rá néhány szép charmot is, azzal még személyesebbé teheted az ajándék kulcstartót. Lepd meg vele a nagymamát, vagy add ajándékba anyának és apának.

A kép illusztráció! Amennyiben szeretnél rá kérni fityegőt, úgy az alábbi 6 db közül választhatsz. (FONTOSHa nem választasz egyet sem, akkor a kulcstartót díszítő fityegők nélkül készítjük!) 

A termék készítési ideje a fizetéstől/megrendeléstől számítva 3-4 munka nap. Ha gyorsabb készítést szeretnél, jelöld be ezt alul az extráknál . A sürgős készítés díja +1200 Ft.

Mit írjunk a Gyermeklépcső kulcstartódra?
 
1,2 cm-es kicsi kör:
2 cm-es lyukas kör:
3 cm-es lyukas kör:
3,5 cm-es, legnagyobb kör:
Fityegők a Gyermeklépcső kulcstartóhoz
 
      
Extrák a kulcstartó mellé:
 
 

Leírás

A gravírozott ajándék paraméterei:

Ez a gravírozott ajándék kulcstartó egy szívet melengető és könnyfakasztó ajándék ötlet anyának, apának és a nagymamának. A gravírozott kulcstartó négy eltérő méretű körből áll. A legkisebb medálra a legfiatalabb gyermek neve és születési dátuma kerülhet, a két középső körre mehetnek a középső gyerekek és a legnagyobb nemesacél körön a legidősebb gyermek neve és dátuma díszeleg. Születési sorrendben láthatod magad előtt azokat, akiket a legjobban szeretsz. Úgy gondolom ez a gravírozott ajándék az egyik legszebb mesélő kulcstartó. Nem csak egy egyszerű tárgy, hanem emlékőrző is. Mindig veled lesz, bárhova is mész és ha ránézel eszedbe jutnak a gyermekeid.

A nemesacél medálok 1 mm vastagságúak, méretük fentről lefele a következőképp alakul: 1,2 cm, 2 cm, 3 cm, 3,4 cm átmérő. A kulcstartó, habár 4 medálból áll, nem nehéz, a súlya ideális. A gravírozott kulcstartóra tibeti ezüst fityegőket is választhatsz, amely még személyesebbé varázsolja az ajándékot. A kulcstartó mérete 8-9 cm,  karikájára a lakáskulcsok, vagy a kocsikulcs könnyen rátehető. Méretéből adódóan egy férfi kezében kényelmesen elfér, illetve egy női táskában is könnyedén megtalálható.  A kulcstartó karikájára a lakáskulcs, vagy a kocsikulcs könnyedén fölhelyezhető. A kulcstartó karika 3 cm átmérőjű. A medálra kerülő szövegek és grafikák gondos szerkesztői munka után lézergravírozással kerülnek a medál felületére.

Az egyedi kulcstartót Mesélő Ajándékos díszhátlapba és átlátszó fóliába csomagolva küldjük el neked. Ha ajándékba adod, nem kell bajlódnod a csomagolással, mert a termék egyből átadható az ajándékozottnak. Azonban ha ezen felül szeretnél hozzá díszdobozt, ajándéktasakot, vagy csomagolópapírt választani, akkor az alábbi linken minden segítséget megtalálsz hozzá: CSOMAGOLÁSI ÖTLETEK

Milyen alkalmakra ajánljuk a gravírozott ajándékot? 

A gyermeklépcső kulcstartót leginkább Karácsonyra, Anyák, vagy Apák napjára ajánljuk. De nyugodt szívvel meglepheted vele a nagymamát, vagy akár egy barátnődet is, akinek nem rég született gyermeke.

Ha ajándékba adod:

Minden ember számára a család a legfontosabb. Ezt a kulcstartót, pedig pontosan úgy alkottuk meg, hogy minden szeretted rajta legyen. Így bárhová mész mindig veled lesznek majd azok, akiket a legjobban szeretsz. Ha ajándékba adod a gyereksereg kulcstartót, akkor ügyelj arra is, hogy az ajándékozás élménye is szívet melengető legyen. Ragaszd bele egy szép képeslapba , a képeslap másik oldalába, pedig egy képet a gyerekekről. Írj bele egy kedves idézetet és így add át az ajándékozottnak. Az örömkönnyek és a széles mosoly garantáltak.

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Gravírozott ajándék | Gyermeklépcső kulcstartó” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük