Barion Pixel

Fűből készült, környezetbarát karácsonyi tasak

990Ft

Környezetbarát, cuki állatkás karácsonyi ajándék tasak. Közepes méretű, tökéletes csomagolása a lányos és a fiús karácsonyi ajándékoknak.

Anyaga: környezetbarát papír
Mérete: 16 x 25,5 cm

Elfogyott

Leírás

A környezetbarát karácsonyi tasak paraméterei:

Aranyos, ünnepi hangulatú környezetbarát karácsonyi ajándék tasak. Vajszínű zsinór fülekkel. A tasak elején és hátoldalán az alábbi feliratok olvashatóak: Merry Christmas, Happy New Year. A tasakot bájos állatkák és karácsonyi motívumok teszik különlegessé. Láthatsz rajta pingvint, nyuszit, sünit, madárkát, mókust, szarvast, baglyot és lovat. Leginkább lányos karácsonyi ajándékok csomagolásaként ajánljuk.

A színvilágot tekintve a barna, a szürke és a sárga színek teszik ünnepiessé és különlegessé a külsejét. Igazi cuki darab. Ha ezt választod a karácsonyi ajándékod csomagolásaként, akkor biztos lehetsz benne, hogy az ajándékozott már ettől is el fog olvadni.

A karácsonyi ajándéktasak közepes méretű. Ebből adódóan több kisebb ajándék fér el benne. Például egy mesélő kulcstartó, vagy egy kisebb társasjáték. Tehetsz bele egy mikulás virágot és mellé egy szép egyedi ékszert.

Tetszett a karácsonyi tasak, de szeretnél további ajándéktasakokat is látni? Kattints ide!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Fűből készült, környezetbarát karácsonyi tasak” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.