Barion Pixel

Friss házasok ajándékzacskó nászajándékhoz

1.390Ft

Gyönyörű esküvői ajándékzacskó nászajándékhoz. Puha, ezüst színű selyemszalag fülekkel. A tasak elején és hátoldalán aranyozott, csillámló „Just married” felirat található, amely azt jelenti, friss házasok. A szöveg alatt, pedig  a „Mr.&Mrs.”  feliratok a jegyes párra utalnak. A színvilágot tekintve a fehér, a kávébarna, az arany és a fekete színek exkluzív és elegáns külsőt kölcsönöznek a tasaknak. Az elő és a hátoldalán csillámló olajágak, szívecske és szerelmes galambok találhatóak.

A tasak oldalai, pedig szívecskékkel van díszítve. Igazi prémium, ünnepi darab. Ha ezt választod a nászajándék csomagolásaként, akkor biztos lehetsz benne, hogy a menyasszony és a vőlegény már ettől is el fog olvadni. Belső méretét tekintve elfér benne akár egy kis üveg pezsgő, vagy egy óra, esetleg ékszer, vagy egy közepes méretű képkeret is.

Anyaga: papír
Mérete: 16 x 22,6 cm

8 készleten

Leírás

Gyönyörű esküvői ajándéktasak. Puha,  ezüst színű selyemszalag fülekkel. A tasak elején és hátoldalán aranyozott, csillámló „Just married” felirat található, amely azt jelenti, friss házasok. A szöveg alatt, pedig  a „Mr.&Mrs.”  feliratok a jegyes párra utalnak. A színvilágot tekintve a fehér, a kávébarna, az arany és a fekete színek exkluzív és elegáns külsőt kölcsönöznek a tasaknak. Az elő és a hátoldalán csillámló olajágak, szívecske és szerelmes galambok találhatóak. A tasak oldalai, pedig szívecskékkel van díszítve. Igazi prémium, ünnepi darab. Ha ezt választod a nászajándék csomagolásaként, akkor biztos lehetsz benne, hogy a menyasszony és a vőlegény már ettől is el fog olvadni.

Milyen alkalmakra ajánljuk? 

Válaszd a friss házasok ajándéktasakot a nászajándékhoz. Add ajándékba a házasulandó testvérednek, vagy barátodnak.

A választott termék paraméterei: 

A tasak típusa „210 gsm Ivory paper”, szalagfüllel ellátott, közepes méretű  és álló.
Csillámpor csak az egyik oldalát díszíti. A hátoldal figurái az oldalához hasonlóan matt aranyló színűek.
Belső méretét tekintve elfér benne akár egy kis üveg pezsgő, vagy egy óra, esetleg ékszer, vagy egy közepes méretű képkeret is.

Méretek:

Az ajándéktasak méretei „összehajtott” állapotban: 16×22,6 cm

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Friss házasok ajándékzacskó nászajándékhoz” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük