Barion Pixel

Forralt boros bögre – karácsonyi ajándék ötlet

4.190Ft

Cuki, saját neves forralt boros bögre rajta recepttel. Remek karácsonyi ajándék a barátnődnek, vagy egy kollégádnak. Biztosan nagyon fog neki örülni.

Anyaga: kerámia
Mérete: 250 ml

Milyen név kerüljön a bögrére?
 
Választható csomagolás:
 
  
Kiegészítők a bögréhez
 
      
Extrák a bögre mellé:
 
 

Leírás

A forralt boros bögre paraméterei:

Édes, névre szóló forralt boros bögre, a téli napok felpörgetésére. Ki ne szeretné ezt a helyes bögrét szorongatni a hideg napokon? Töltsd meg forró borral, és kuckózz be vele elolvasni egy jó könyvet, vagy megnézni a kedvenc filmjeidet. A bögrén a neven és a forraltbor grafikán kívül még egy recept is ovasható. Így ha a tulajdonosának ahhoz van kedve, hogy igyon egy jó kis forralt bort, akkor elegendő a hozzávaló bögrét elővenni és elkészíteni a rajta olvasottakat.

Hogyan érkezik hozzám a bögrém?

A bögrét ütés álló dobozba csomagolva küldjük el neked. Ha szeretnéd az ajándékozás élményét még szebbé varázsolni, akkor válassz mellé egy szép képeslapot, ajándéktasakot, vagy csomagolópapírt. Ha a csomagolás ötleteinkre rákattintasz, még kötözőt és masnit is tudsz a bögre mellé választani.

Tetszett a forralt boros bögre, de megnéznél még más karácsonyi ajándék ötletet is? Akkor kattints ide és válogass kedvedre!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Forralt boros bögre – karácsonyi ajándék ötlet” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.