Választott terméked

Filmnézős bögre, vicces ajándék

1.490Ft 1.117Ft

Vicces ajándék bögre, rajta az alábbi felirattal: “Végre  azt csinálhatom, amiben a legjobb vagyok…”
#maradjotthon. Ha a koronavírus idején az otthon maradók táborát erősíted, akkor lepd meg magadat, vagy egy szerettedet egy ilyen bögrével. Dobd fel az önkéntes karantén idejét apró örömökkel.

FONTOS: a bögrét ne tedd mikróba
Mosogatógépben nem tisztítható
Anyaga: kerámia
Mérete: 250 ml

4 készleten

Kiegészítők a bögréhez
 
      

Leírás

A filmnézős bögre paraméterei:

Fehér színű kerámia bögre. Rajta egy barna hajú sráccal, aki popcornt eszik, filmet néz és a kanapén heverészik. Egyszóval igazi otthon maradós figura. A filmnézős bögrén az alábbi felirat olvasható: “Végre azt csinálhatom, amiben a legjobb vagyok…”

A filmnézős bögre tökéletes ajándék lehet magadnak, vagy egy szerettednek. Ha már a koronavírus miatt otthon kell lennünk, legalább töltsük azt jó kedvben. Fogd meg ezt a vicces bögrét, tölts bele, amit csak szeretnél. Huppanj le a kanapéra, akár a figura a bögrén és nézz meg egy jó filmet.

A bögre űrtartalma 250 milliliter, az anyaga kerámia. Fontos, hogy mikrohullámsütőbe nem szabad tenni, illetve mosogatógépben nem szabad tisztítani.  A bögrét semleges mosószerrel kézmeleg vízben lehet megtisztítani.

Ha szeretnél a témához kapcsolódó  további termékeket látni, akkor kattints erre a linkre és nézd meg miket ajánlunk még:
Fogjunk össze termékek

 

0
Kosár