Barion Pixel

Feliratos nyaklánc anyáknak

4.990Ft

Szépséges feliratos nyaklánc édesanyák részére. Szív alakú és kör alakú nemesacél medállal ellátott egyedi ékszer. Személyre szabottan készítjük el. Ajándékozd anyák napjára, vagy add anyának karácsonyra.

Kérlek a feliratok megadásánál ügyelj arra, hogy mindent helyesen írj le, illetve amennyiben egy mezőt üresen hagysz, azt mi is figyelmen kívül fogjuk hagyni. 

A termék készítési ideje a fizetéstől/megrendeléstől számítva 3-4 munka nap
Ha gyorsabb készítést szeretnél, jelöld be ezt alul az extráknál . A sürgős készítés díja +1200 Ft.

Mit gravírozzunk a nyakláncra?
 
szívecske medálra:
lyukas körre:
Extrák az ékszer mellé:
 
 

Leírás

Az anyáknak tervezett feliratos nyaklánc paraméterei:

Egyedi feliratos meseszép nyaklánc, amely anya legfontosabb emlékeit őrzi. A nyaklánc szív alakú medáljára anya és apa nevének kezdőbetűi kerülhetnek. Az ékszernek ez a része a szerelmet és az összetartozást szimbolizálja, amely anya és apa között soha el nem múlik. A szív alatt elhelyezkedő lyukas körön a gyermekek nevei, vagy becenevei szerepelhetnek.

A medálra maximum 4 gyermek neve fér el. A feliratos ékszernek ez a része, pedig a családot és az örökkévalóságot szimbolizálják. A szív alá helyezett körrel azt szerettük volna kifejezni, hogy egy édesanya a szíve alatt hordta ki a szerelmük gyümölcseit, ezért ezen a mesés ékszeren is ezt a csodát kívántuk visszaadni.

Csomagolási tippek:

A feliratos nyakláncot elegáns bársonytasakban küldjük el neked, tehát a csomagolással már nem kell foglalkoznod. A meglepetés egyből átadható az ajándékozottnak. Azonban véleményünk szerint az ajándék sokkal nagyobb örömet okoz, ha a külseje is picit extrásabb. Ha beszeretnéd csomagolni, akkor válassz hozzá egy szép csomagolópapírt. Ha nincs időd, vagy energiád a csomagolgatásra, akkor, pedig szívből ajánljuk neked az ajándéktasakjainkat.

 További ékszereinket ezen a linken tekintheted meg: EGYEDI ÉKSZEREK