Barion Pixel

Évfordulós naptár – asztali kép

7.090Ft

Romantikus ajándék pároknak.Tökéletes meglepetés évfordulóra, Valentin napra, vagy nászajándékba is.
A kép háttere fehér és sötétszürke színű, a fakeret színe, pedig fehér. Személyre szabott felirattal készül.

A kép teljes mérete kerettel együtt: 20,8×26,8 cm.

Kérlek a feliratok megadásánál ügyelj arra, hogy mindent helyesen írj le, illetve amennyiben egy mezőt üresen hagysz, azt mi is figyelmen kívül fogjuk hagyni.

A termék készítési ideje a fizetéstől/megrendeléstől számítva 4 munka nap.

A termék legalacsonyabb ára az elmúlt 30 napban: 7090 Ft
Mit írjunk az Évfordulós naptár képre?
 
Nevek, vagy szó
Dátum
Extrák a kép mellé:
 
  

Leírás

Az évfordulós naptár – asztali kép paraméterei:

Romantikus ajándék a szerelmednek. Az évfordulós naptár asztali kép a megismerkedésetek pillanatáról mesél. A képre a ti dátumotok naptára kerül föl, a nap, amikor egy pár lettetek, pedig szívecskével van bejelölve. A kép felső részére az alábbi felirat kerül: „A nap, amikor te és én mi lettünk…” A naptár kép aljába, pedig az általad megadott nevek, vagy becenevek kerülhetnek. Ez a szerelmes ajándék nem csak évfordulóra, vagy Valentin napra ajándékozható. Sok vásárlónk rendeli ezt a képet nászajándékba is, hogy a jegyes párt az esküvőjük napjára emlékeztesse.

A képet személyre szabottan tervezzük és szerkesztjük, 250 grammos fotókartonra nyomtatjuk, majd belekerül a színben hozzáillő fakeretbe. A képet előröl üveg lap védi a hátoldalát, pedig kemény műbőr védés fedi. A képkeret hátulja lehetővé teszi, hogy akár az asztalon, vagy a szekrényen állva díszelegjen, de a falra is feltudod függeszteni.

Tuti ajándékozási tipp évfordulóra:

Ha közeleg az évfordulótok, akkor itt az ideje, hogy azt is megtervezd, hogyan adod át az ajándékot. A mi ötletünkhöz szükséged lesz jó sok újságpapírra egy kisebb és egy nagy dobozra. Fogd a szerelmes képet és tedd bele egy kisebb dobozkába és csomagold be egy szép szívecskés csomagolópapírba. Ezután tekerd körbe jó sok újságpapírral, míg nem egy nagy gombócot kapsz. A kapott ajándékot tedd bele a nagy dobozba és ezt is borítsd be csomagolóval. Ha meg vagy, tegyél rá kötözőt és egy nagy színes masnit. Az átadáskor figyeld, hogy az ajándékozott milyen arcot vág majd, amikor meglátja a viccet. Addig kell bontogatnia a meglepetést, míg nem elérkezik a kis dobozhoz.

A termék készítési ideje a fizetéstől/megrendeléstől számítva 4 munka nap.

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Évfordulós naptár – asztali kép” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük