Választott terméked

Évfordulós naptár – asztali kép

5.990Ft

Romantikus ajándék pároknak.Tökéletes meglepetés évfordulóra, Valentin napra, vagy nászajándékba is.

A kép háttere fehér és sötétszürke színű, a fakeret színe, pedig fehér. Személyre szabott felirattal készül.

Kérlek a feliratok megadásánál ügyelj arra, hogy mindent helyesen írj le, illetve amennyiben egy mezőt üresen hagysz, azt mi is figyelmen kívül fogjuk hagyni.

A termék készítési ideje a fizetéstől/megrendeléstől számítva 7 munka nap.

Mit írjunk az Évfordulós naptár képre?
 
Nevek, vagy szó
Dátum
Kiegészítők az Évfordulós naptár képhez
 
  

Leírás

Közeleg a megismerkedésetek, vagy a házasságotok évfordulója? Vagy egyszerűen csak kedveskednél annak, akit a legjobban szeretsz? Az Évfordulós naptár kép egy igazi romantikus ajándék lehet ezekre az alkalmakra. A megismerkedésetekről, a szerelmetekről és Rólatok mesél.

A termék készítési ideje a fizetéstől/megrendeléstől számítva 7 munka nap.

 

Milyen felirat kerülhet a képre? 

A képen szerepelhet az a dátum, amikor egy pár letettek, vagy amikor eljegyeztétek egymást, de az esküvőtök napját is rátehetjük.  A kép aljában, pedig szerepelhet a keresztnevetek, esetleg a helyszín neve, ahol elcsattant az első csók. Ha pedig csak azt akarod elmondani vele, hogy mennyire boldog vagy a párod mellett, akkor kérj rá ennyit: Szeretlek!

Milyen alkalmakra ajánljuk?

Ez a Mesélő kép a romantika megtestesítője, tehát ajándékozd évfordulóra, nászajándékba, Valentin napra, vagy akár Nőnap alkalmából is. 

A választott termék paraméterei: 

A képet személyre szabottan tervezzük és szerkesztjük, 250 grammos fotókartonra nyomtatjuk, majd belekerül a színben hozzáillő fakeretbe. A képet előröl üveg lap védi a hátoldalát, pedig kemény műbőr védés fedi. A képkeret hátulja lehetővé teszi, hogy akár az asztalon, vagy a szekrényen állva díszelegjen, de a falra is feltudod függeszteni.

Méretek:

A kép teljes mérete kerettel együtt 20,8x26,8 cm.