Barion Pixel

Esküvős gratuláló papírtáska

790Ft

Gyönyörű esküvői papírtáska. Puha, halvány rózsaszín selyemszalag fülekkel. A papírtáska elején és hátoldalán az alábbi felirat található: „Gratulálunk ESKÜVŐTÖK alkalmából”.  A színvilágot tekintve a fehér, a rózsaszín, a halvány és a sötétszürke színek exkluzív és elegáns külsőt kölcsönöznek a tasaknak. Az elő és a hátoldalán egy jegyespár található. A tasak elejét ezüstszínű csillámló, virágos díszek teszik különlegessé.

Igazi prémium, ünnepi darab. Ha ezt választod a nászajándék csomagolásaként, akkor biztos lehetsz benne, hogy a menyasszony és a vőlegény már ettől is el fog olvadni. Belső méretét tekintve elfér benne akár egy szép karkötő, vagy egy elegáns nyakkendő, vagy egy pár fülbevaló, esetleg egy darab illatgyertya, akár szappan, vagy krém is.

Mérete: 11,3 x 14,5 cm
Anyaga: papír

1 készleten

Leírás

Gyönyörű esküvői ajándéktasak. Puha, halvány rózsaszín selyemszalag fülekkel. A tasak elején és hátoldalán az alábbi felirat található: „Gratulálunk ESKÜVŐTÖK alkalmából”.  A színvilágot tekintve a fehér, a rózsaszín, a halvány és a sötétszürke színek exkluzív és elegáns külsőt kölcsönöznek a tasaknak. Az elő és a hátoldalán egy jegyespár található. A tasak elejét ezüstszínű csillámló, virágos díszek teszik különlegessé. Igazi prémium, ünnepi darab. Ha ezt választod a nászajándék csomagolásaként, akkor biztos lehetsz benne, hogy a menyasszony és a vőlegény már ettől is el fog olvadni.

Milyen alkalmakra ajánljuk? 

Válaszd az Esküvős gratuláló ajándéktasakot a nászajándékhoz. Add ajándékba a házasulandó testvérednek, vagy barátodnak.

A választott termék paraméterei: 

A tasak típusa „210 gsm Ivory paper”, szalagfüllel ellátott, kisméretű  és álló. Csillámpor csak az egyik oldalát díszíti. Belső méretét tekintve elfér benne akár egy szép karkötő, vagy egy elegáns nyakkendő, vagy egy pár fülbevaló, esetleg egy darab illatgyertya, akár szappan, vagy krém is.

Méretek:

Az ajándéktasak méretei „összehajtott” állapotban: 11,3×14,5 cm

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Esküvős gratuláló papírtáska” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük